心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

記唔記得初戀??

仲記唔記得幾歲初戀?點識?

我14歲初戀,並唔係我老公,
而個男仔唔係我同學,
係排球比賽,佢無啦啦走過黎請我食糖,
仲問埋電話,有冇icq....
拍左10個月就散左lu~ :-P

別墅

Re: 記唔記得初戀??

My puppy love is in 18, not my husband too.
We met in the internet, Halloween@@
We've together for 4 yrs, than I met my husband ccc
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

男爵府

我初戀係小學六年級﹐大家係上下午班同學﹗﹗
行街街傾電話已經算拍拖(真係好puppy love) :-P

大宅

我的初戀情人就係我依家的老公啦

大宅

我初戀時15歲, 最近睇返佢張相, 真係靚仔過我老公好多, 不過我老公既內在美就多佢好多, 真係有辣有唔辣。
:idea:

大宅

我的初戀在16歲, 到現在我們都仍有來住, 不過當然是朋友關係啦!!!

大宅

我既初戀就係同我老公發生既, 果陣係form2, 不過之後我同佢拍左1年度, 跟住散左, 5年後我同佢又唔知做咩又走返埋一齊, 3年後既今日就結埋婚, 生左我地既晴晴豬喇~~~

大宅

littlepaco係到見到妳,妳真係叻law 竟然小六就學人拍拖....(puppy love)好犀利呀 :-P

暗戀計唔計架hihihi 唔計的話 :-P 我老公就係我既初戀情人,拍拖一年就結婚喇 依家就有兩個化骨龍 :-P :-P

男爵府

我既初戀係15歲,拍o左1年多d,唔係我老公,不過係我老公個friend,我老公係第三者,同o左老公一齊之後就同初戀情人分手,我同老公一齊年幾就結o左婚啦!
直明月耀安
極星輝照長

伯爵府

牛年勳章

初戀15歲 (但在15歲前都試過一,兩次既 ,但唔係認真 ,如一日 ,幾個鐘咁LAW!)
拍左半年 ,我亦係佢既初戀 ,係做PART-TIME時識既 ,再由我個朋友串合!到依家我仲記得我地幾時開始拍拖(6月6日) ,幾時散(12月6日)!! :-P
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

禁止訪問

翡翠宮

我的初戀係發生係中三個年既,我同佢都係第1次拍拖,拍左兩年幾就分左手喇!!!
分手原因好奇怪架,基本上可能連佢自己都唔係太清楚,佢只係同我話已經唔鍾意我,但我地唔係因為有第3者喎,我個陣時好煩架,又完全唔比私人空間佢,佢可能覺得咁樣好辛苦掛,又唔識表達~
其實,我地個陣時拍拖佢媽咪唔知架!!!因為佢好怕媽咪架!!!我媽咪就知道,但依架諗番起,我都唔明點解我個陣時可以一d都唔介意同佢一齊咁偷偷模模架!!!但以前真係好開心架喎,好sweet架,總之個陣時拍拖好單純架,唔會諗咁多復雜的野架!!!不過,我以前個男朋友好大脾氣架~
我依架呢個男朋友好好脾氣架,我地未結婚,但大家都好想今年結婚,我係佢的初戀黎架!!!

大宅

我好鬼遲...
20歲先拍拖
21就結婚
依家就黎5年
重好幸福!

之前都有男仔追我,我覺得唔岩feel,無受到...
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

My puppy lover is my husband.
我form2同佢拍拖,拍左7年幾拖就結婚。
佢對我

大宅

我初戀係小學六年級畢業後,
"他"比我大三年,是鄰居,
知道我升中,便很熱心的幫忙,
給我找、購舊書,
但最後我沒有要他找的舊書(我喜歡新書)。
大家算"偷偷(地下情)來往過一段"短時間"

首頁

尾頁

跳至