自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

人渣,斯文敗類,判得太輕。
亞媽真係好唔要得,個女佢親生見到被虐待成咁樣,出庭仲幫住個男人

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

個女人咩都扮唔知,將 罪行推哂落個男人度
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

男爵府

個阿媽都應該要判刑

水晶宮

畀面勳章

個官把口就閙,話好嚴重,但判得三十個月扣埋假眨吓眼出返嚟

侯爵府

qq媽媽咪 發表於 22-4-29 21:14
判咁少

案情咁嚴重
仲要唔多覺有悔意

水晶宮

咁樣虐待小朋友

侯爵府

回覆樓主:

好心痛個小女孩
咁之後係咪唔會俾佢跟返阿媽?
可以安排去兒童之家嗎?

個女人唔配做人母

Oh... 原來判返俾親父
可以同細佬一起成長
希望佢身心能早日復原

伯爵府

條友做保險扮文員
https://lihkg.com/thread/2946298/page/1

goldpiglet    發表於 22-4-29 21:27

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

判咁少

子爵府

呢d咁既媽
佢應該比風筒燒下
比熨斗燙下,比水綠下
一個小朋友都可以咁殘忍狠下毒手
簡直都唔係人
咁既人真係希望佢不得好C

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 22-4-29 21:10
好多依啲悲劇個媽媽都係幫兇

女好慘
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

小源 發表於 22-4-29 20:46
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220429/bkn-20220429160453160-0429_00822_001.html

被告葉翰霖今天 ...

咁少
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 22-4-29 20:57
個媽媽都係賤人
好多依啲悲劇個媽媽都係幫兇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

死人渣
祝佢成世不舉

男爵府

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220429/bkn-20220429160453160-0429_00822_001.html

被告葉翰霖今天 ...

正賤人,點解判得30 個月咁小,個細路女身心傷害,應該用番相同的酷刑對番條賤人

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁先至30個月, 判刑咁輕有乜嘢用
總有離別的時候

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 22-4-29 20:57
好明顯係怕自己帶住一件冇男人鍾意 否則點會話冇印象、唔記得
...

個媽媽都係賤人

寶石宮

被告葉翰霖今天 ...

咁後生咁狠毒

小朋友咁細個咁都落到手

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

72leelily 發表於 22-4-29 20:51
個阿媽無男人會死
被告斯斯文文原來是人渣
好明顯係怕自己帶住一件冇男人鍾意 否則點會話冇印象、唔記得
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

個女自己生出黎都唔好好保護,過供仲要處處維護隻賤男 ,跟著呢啲阿媽真係慘

首頁

尾頁

跳至