二手市場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

請大家幫幫手.... 我尚欠以下叮噹印~
LUNCH TIME
PAID
A+

PS*原本有個member話互寄,但佢收左我d郵票但一直無寄比我:-( ,我一直等..等左成10日啦.....如你睇到好心寄番比我 !*

另外我多左個特別版"BYE",好有興趣請PM我.

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

Revised (27/10 8:50pm)
我多左以下印仔,有興趣請pm我~

特別版 - "BYE" 連同法寶
夜光黑 - ASAP (Hold by wong2323)
普通版 - Coffee Break
FYI

夜光黑 = $1.4郵票x4
普通版和特別版= $1.4郵票x1
P.S.:不包括郵費,須要連回郵信封給我,我會立刻寄回

水晶宮

Revised (27/10 7:10pm)
我多左以下印仔,有興趣請pm我~

特別版 - "BYE" 連同法寶
夜光黑 - ASAP (Hold by wong2323)
FYI

夜光黑 = $1.4郵票x4
普通版和特別版= $1.4郵票x1
P.S.:不包括郵費,須要連回郵信封給我,我會立刻寄回!

水晶宮

Pls Check PM.......I shall hold it for you.

原文章由 wong2323 於 07-10-27 13:41 發表
我想要夜光黑 - ASAP!
請幫我hold住,謝謝!
如何容寄郵票給你?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我想要夜光黑 - ASAP!
請幫我hold住,謝謝!
如何容寄郵票給你?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

我多左個以下印仔,有興趣請pm我~

特別版 - "BYE"
夜光黑 - ASAP
FYI

水晶宮

我多左個以下印仔,有興趣請pm我~

特別版 - "BYE"
夜光黑 - ASAP
FYI

水晶宮

LUNCH TIME
A+

PS*原本有個member話互寄,但佢收左我d郵票但一直無寄比我:-( ,我一直等..等左成10日啦.....如睇到好心寄番比我 !*

另外我多左個特別版"BYE",好有興趣請PM我.

水晶宮

ammon.wong,

Pls check PM!

Tks,

原文章由 ammon.wong 於 07-10-26 16:24 發表
Please check your PM. Thank you.

男爵府

Please check your PM. Thank you.

原文章由 JSCfamily 於 07-10-26 16:05 發表
LUNCH TIME
PAID
A+

PS*原本有個member話互寄,但佢收左我d郵票但一直無寄比我:-( ,我一直等..等左成10日啦.....如你睇到好心寄番比我 !*

另外我多左個特別版"BYE",好 ...
Cheers,

阿檬

首頁

尾頁

跳至