美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB防敏心得分享勳章

成日聽人講間野ok....所以7月頭打電話預約啦!
點知都要等半個月先有位聽Consultation,岩岩聽完,無hard sell,簽左約啦,要排到9月中先開始做

自己心思思買埋佢支保濕用
有無mj都做緊?

禁止訪問

引用:有冇人知做唇毛大約幾錢?

禁止訪問

回覆:終於join左mxxxx啦

男爵府

陪月勳章

我今日都join左仲做埋第一次,$5700做12次小腿送underarm n v line. 今日做小腿同腋下。仲買左佢支磨沙同after care cream 添。

大宅

BB防敏心得分享勳章

引用:成日聽人講間野ok....所以7月頭打電話預約

原帖由 vickylove 於 14-08-16 發表
成日聽人講間野ok....所以7月頭打電話預約啦!
點知都要等半個月先有位聽Consultation,岩岩聽完,無hard s ...
而家做左2次,下次要等到下年2月做!初時都有少少炆炆地,驚咁耐做一次會無乜效,因為做左1次之後效果無乜,點知過左2個月做完第2次之後,幾日之後見到繼續正常生毛毛,不過我聽佢講一星期之後自己做一次磨砂!幾日後吾見左好多毛毛!!!到而家過左大半個月見吾到有再生!好神奇呀

大宅

我上年6-7月join, 下個月中會做第8次,我呢個book期速度已算快, 2個月鬆啲一次,so far 啲毛毛少左同生慢左, 但依然有!

男爵府

回覆 baby_ju 的帖子

我係尖沙咀打緊underarm, 只選下午時間, 都要等2個月一次, 不過588的價錢, 係咁上下

子爵府

係, 真係好慢, 2個月先打一次, 毛孩既我真係唔知要幾多年先清到

大宅

你有心理準備要耐心等候⋯
同埋佢指定去開一間分店無得轉
我淨係join underarm 7月尾做完要到10月先再有位了
depend on你揀咩時段
放工時段同星期六日就要預耐少少

子爵府

引用:唔知你講邊間

原帖由 felicia_rain 於 14-08-16 發表
唔知你講邊間
musee

大宅

唔知你講邊間

首頁

尾頁

跳至