心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

每次大時大節都要對住老公果邊d所謂親戚!見親面受盡單單打打的說話!永遠都覺得自己做既野, 諗既野係啱晒!人地做既野永遠都係錯!至鬼憎d自以為事既人!
又成日話我唔識教仔, 真係頂佢個肺, 佢個仔(既我老公)佢又教得好好咩?我老公唔係因為我出現, 佢會返去呢個所謂屋企咩?佢有返個仔係身邊都唔諗下邊個最大功勞!
我點教仔真係我既事,每次都搞到我仔好委屈, 每次講親話要去麻麻去姑媽度食飯就話唔鐘意, 唔想去!我仔三歲咋!點會識憎恨人呀?!全因為佢地班仆街實左太過份!我仔直頭同佢地講話我唔鐘意你呀!就話我無家教, 頂, 佢地又唔諗下小朋友係最直接既說話,係咪應該佢地自我反省下先呀!乜都話我唔識教!真係好嬲!佢地大q晒咩?點解我要受你地氣!

子爵府

回覆:tangeggegg 的帖子

相同感受,我個仔由細到大都唔鍾意去因為d所謂親人冷血又單打,但就無講出口,所以以前一星期一次,改左一個月一次,到現在一年三次,如果遲d,6299上左天國就可以唔使再去。(62是8X歲,99是7X歲)

大宅

回覆:真係好嬲果d所謂親戚!

話之佢乜野大節、喜慶、出殯,只要唔老厲一定唔會去,天王都冇面比!

大宅

大宅

回覆:真係好嬲果d所謂親戚!

同病相憐。。我地決定斬纜啦。。可惜d人死唔斷氣。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

me too,好彩我一開始就黑佢面,我唔驚我6299,不過佢地成日背後多多主意,真係好討厭,成日以為自己有仔生好巴閉 超,又唔係跟我姓,我就係鐘意生女
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

子爵府

回覆:tangeggegg 的帖子

係喎,吾好話小朋友,就算係大人態度吾好都係因為對方有問題先,問題吾一定系我地到,可惜 佢地係吾會諗自己有問題,只會一味話人

首頁

尾頁

跳至