時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

https://hk.news.yahoo.com/%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%99%BC%E8%B5%B7-%E5%8F%8D%E5%AE%B6%E6%9A%B4%E6%95%91%E9%BD%8A%E6%98%95-%E9%81%8A%E8%A1%8C-124100366.html

傳媒同好多好事之徒在報紙/ FB 煽風點火,當一個情緒病人係馬騮戲!

個腦諗緊咩?

外人不知事情始末,亂講只會在別人傷口灑鹽!對一個情緒病人及其家屬指手劃腳,加鹽加醋!無品無人性的人近期特別多!

玩夠未?港孩肯做正事未?

對不起,因身邊有幾個朋友有情緒病,知道情況可以去到好差,置自己於好危險的位置,所以兩日來留言都會激動d!

補充內容 (15-3-19 14:52):
寫錯字,癲夠未至啱

別墅

個女好慘

公爵府

引用:張超雄也有個有智力問題嘅女,大家係咪一樣

原帖由 青青河邊草 於 15-03-21 發表
張超雄也有個有智力問題嘅女,大家係咪一樣要攞出來講下,點解佢兩公婆唔做檢查,生個有問題嘅女呢又?

將 ...
呢排見到班香港未來\'傑青\',我同意民智未開,否決普選,原地踏步,未嘗唔係好事!

我唔想好似區會垃會,選左一堆垃圾異猿出嚟,
係,多元聲音本來有助社會進步,但不合作不合法不理性的暴力聲音要來只阻礙了社會安寧及進步,香港已示範了出來,對社會毫無益處!

伯爵府

回覆:癲救未?網民發起「反家暴救齊昕」遊行

侯爵府

張超雄也有個有智力問題嘅女,大家係咪一樣要攞出來講下,點解佢兩公婆唔做檢查,生個有問題嘅女呢又?

將心比心,依家嘅人已失理智若此,好得人驚

公爵府

呢班垃圾, 為達目的, 真係想迫死cy個女, 先安樂!

子爵府

真係有病

公爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 佑仔b 的帖子

佢地應該拉大隊去睇醫生,個個星期都病發

醫返都嘥藥費啦...

佑仔b    發表於 15-3-20 23:59

The moon is reaching for me~

男爵府

好媽媽勳章

佢地應該拉大隊去睇醫生,個個星期都病發

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

為何煽風點火既人咁多? 可悲
放下自在

侯爵府

引用:D人無哂理性,傳媒推波助瀾,香港無得救!

原帖由 scheong 於 15-03-19 發表
D人無哂理性,傳媒推波助瀾,香港無得救!
人地家事關我地咩事! 而家香港冇腦嘅人越嚟越多。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

轉個頭, 班人又話人地特登攪單新聞出黎
轉移視線等咩咩議案通過

明明自己死去啄住人
俾人鬧完話無恥之後
轉個頭可以話俾人轉移視線

呢班人真係無得救
天朗氣清

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

呢班人先真正有精神病

公爵府

引用:因為佢地唔鐘意689,故意咁做,挑撥離間689

原帖由 mln 於 15-03-20 發表
因為佢地唔鐘意689,故意咁做,挑撥離間689家庭反目成仇。
攻心計的陰毒,唔喜歡個政客都唔使害人全家呀?

珍珠宮

因為佢地唔鐘意689,故意咁做,挑撥離間689家庭反目成仇。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:真係出於好意 定係 煽風點火?成班花生友,

原帖由 MsBusy 於 15-03-19 發表
真係出於好意 定係 煽風點火?
成班花生友,討厭
個個擬得cy女自殺等花生騷,搞x棍垃圾一堆

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:https://hk.news.yahoo.com/%E7%B6%B2%E6%B

原帖由 viviencwc 於 15-03-19 發表
https://hk.news.yahoo.com/%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%99%BC%E8%B5%B7-%E5%8F%8D%E5%AE%B6%E6%9A%B4%E6%95%91% ...

simple is the best~

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+貓貓6299+於+15-03-19+發表恕

原帖由 viviencwc 於 15-03-19 發表
呢單新聞:
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20121003/00407_041.html
無比我估錯,係呢位小朋友,好心佢讀好d書先啦,攪咩鬼831

男爵府

畀面勳章

人樣獸心.....

侯爵府

BK Milk勳章

babie2 發表於 15-3-19 15:24
香港太多精神病人,根本唔適合普選。。
香港太多,人雲亦雲者存在,真的唔適合普選

首頁

尾頁

跳至