懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同c6已經下定決心下星期一去陪月一站辦事處睇下咩情況!點解陪月一站既網址冇辦公電話既?想打去了解下情況,有冇jm係陪月一站請過陪月?服務點呀?專業否?貴唔貴呢?我想請8個鐘一日,做一個月!我好怕請個惡魔陪月,本人第一胎,我同c6都很迷惘呀⋯

國務專員  版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文  發表於 15-11-12 09:24

別墅

服務人員幾好,但有些陪月素質差

複式洋房

回覆:陪月一站既陪月究竟o唔ok?

我依家個陪月姐姐係陪月一站請架,超好,專業又nice。本來請兩個月但因為私人原因所以請得一個月。依家佢11月中至1月中有期。有無港島區媽媽需要陪月姐姐呀?佢收我8個鐘14000。

子爵府

親子王國15週年勳章

引用:我6月頭生左,我係陪月一站搵陪月,佢超好

原帖由 ipfamily 於 15-10-16 發表
我6月頭生左,我係陪月一站搵陪月,佢超好,煮野岩我食,又nice又好傾,好支持母乳,我坐月時全靠佢! 佢走 ...
可pm嗎

子爵府

我6月頭生左,我係陪月一站搵陪月,佢超好,煮野岩我食,又nice又好傾,好支持母乳,我坐月時全靠佢! 佢走 ...
請留名pm 我for refer
洗唔洗先比按金? 可以約出來見面嗎?

子爵府

引用:想請問下,請陪月一站個d+ee,係咪要幫ee買

原帖由 yashiro001 於 15-10-23 發表
想請問下,請陪月一站個d ee,係咪要幫ee買勞保?
請教: 陪月一站係米政府個個?
聽聞好既陪月都好full wor ? 我朋友
剛有都係4周姐都book 唔到, 其實d
人點約? 未有都book 定?
陪月一站係米真係跟足佢登既報價?

大宅

回覆 ipfamily 的帖子

可以俾姨姨資料我嗎?唔該~

民房

想請問下,請陪月一站個d ee,係咪要幫ee買勞保?

男爵府

可以比陪月資料我嗎?

大宅

回覆 ipfamily 的帖子

可否介紹plzzz

大宅

回覆 cc7312003 的帖子

係咪陪月一站通?可唔可以俾名我plzzz

禁止訪問

大宅

我6月頭生左,我係陪月一站搵陪月,佢超好,煮野岩我食,又nice又好傾,好支持母乳,我坐月時全靠佢! 佢走時我勁唔捨得佢呀,最後add fb保持聯絡~

子爵府

親子王國15週年勳章

引用:Quote:april2015+發表於+15-4-22+18:34+我

原帖由 april2015 於 15-09-12 發表
我用左陪月一站個陪月啦,超差。。。污漕到冇人有,成日打擊我餵人奶,又衰唔肯教我掃風,百彈齋主,成日係 ...

禁止訪問

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:Quote:april2015 發表於 15-4-22 18:34 我

原帖由 april2015 於 15-09-12 發表
我用左陪月一站個陪月啦,超差。。。污漕到冇人有,成日打擊我餵人奶,又衰唔肯教我掃風,百彈齋主,成日係 ...
去邊度請都会有好an不好,請人是講彩數,唯有見面傾多些了解,或朋友用過作介紹!

大宅

april2015 發表於 15-4-22 18:34
我都岩岩係陪月一站請左,佢地唔收傭金的,d職員態度都ok, 但我聯絡開果個就成日都好似好忙好趕住收線甘, ...
我用左陪月一站個陪月啦,超差。。。污漕到冇人有,成日打擊我餵人奶,又衰唔肯教我掃風,百彈齋主,成日係我面前講上兩個顧主幾衰幾衰。。。當時真係勁想炒左佢!

禁止訪問

別墅

huiwo太太 發表於 15-8-18 13:48
我係陪月一站搵陪月,已約出黎見面,感覺都OK。
不過我edd下年2月頭,佢就講明初一至初三唔返工。
我都剛係陪月一站登記左~ 但未有安排interview~
預產期都係夾住左CNY~
請問你個個幾年經驗,大約幾$?

另外,我見另一D agency講明人工要另外俾車費津貼,
咁陪月一站E返需要嗎??

複式洋房

Sorry 未打完......

職員好快幫我安排左兩位ee,坦白講佢吔收費唔貴,我聽朋友介紹和出邊透過agent搵的仲要平,本來見左一個都合心水,而且比我們原先找的更平,但最終見埋agent幫我們找的ee, 兩公婆都覺得另一位專業好多,所以才無用陪月一站的ee,請什麼人都一樣,我相信都講運氣。

首頁

尾頁

跳至