自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

頭先喺逸東買完阿一阿二比之後...搭巴士返屋企...落車果陣見到個女仔...著住一條超低腰短褲...而且有皮帶等於冇...一路行一路庥褲行去MTR...一分鐘已經見佢伸手去背後庥左五六次...不過...如果佢唔庥...一定甩硬囉... 真係鄧佢辛苦...

咩係阿一阿二?? ...睇呢度...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1643576&extra=page%3D1

珍珠宮

sales
原文章由 circleda 於 08-7-29 12:37 發表

係sale定係個客? 係個客的話應該唔比佢試褲...

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 Irene_Lo 於 08-7-29 13:45 發表
有啲女人超大個羅有都要露,好深的股溝,唔知係咪突登比人睇:;pppp:

大宅

原文章由 goat 於 08-7-28 17:41 發表

唔知點解, 我次次見倒呢類放係頭o既cap帽, 我就有一股惡作劇o既心理: 一陣大風吹甩佢/俾o野卡甩/我唔覺意整甩

笑c我

[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

水晶宮

畀面勳章

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 Froggy_joe 於 08-7-29 11:46 發表
上星期去某牛仔褲專門店買衫

個女sale踎低幫個客人度褲腳,即時露晒兩大"楷"pat pat出黎,最核突係,佢兩楷pat pat都爆晒暗瘡

侯爵府

話時話,而家買條中腰褲真係好難。天氣咁熱,出街都想着短褲,但而家d短褲真係超低腰同超短,揀到絛長d嘅,個款又out,一吾係就好窄,真係好難買。唯有加腰帶,同着件長身d嘅衫冚住囉

大宅

我老公成日都會話比我聽, 佢每日見到嘅嘢! E+真係咩人都有, 尤其係D後生女, 都唔知點解著衫著到咁... 不如唔好著...
2個寶貝~雅詠&灝泯

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

露sofina 是潮流,

大宅

好媽媽勳章

或者而家D後生女有思覺失調症,唔知個"空"係邊樹,以為係下面;又或者有方向失調症,唔識分身體上下部份,以為個"空"係下面,pat pat係上面啩?
關於"頂帽",其實佢地都唔知自己係邊樹來?邊樹國家的婦女係頂住果籮呀?揾食啩!

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 Froggy_joe 於 08-7-29 11:46 發表

個女sale踎低幫個客人度褲腳,即時露晒兩大"楷"pat pat出黎,最核突係,佢兩楷pat pat都爆晒暗瘡

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

有啲女人超大個羅有都要露,好深的股溝,唔知係咪突登比人睇:;pppp:

伯爵府

係sale定係個客? 係個客的話應該唔比佢試褲...

珍珠宮

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

真係鄧佢辛苦...
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

好媽媽勳章

嘜現在 D CAP 帽係羅離頂嫁, 我都唔知添, 因那日我坐地鐵見到個男仔頂帽又係頂住, 咁我重以為佢頭頂生野, 所以戴唔到添, 我重係咁偷望佢頂帽入面添, 唉, 我真係 OUT 晒呀, 不過我唔覺得咁戴係型羅

侯爵府

我見過D 女仔氣褲好低, 仲見到前面少少毛毛.

我老公問我點解當時唔叫佢睇下

大宅

佢屋企一定無全身鏡!

原文章由 上校車 於 08-7-29 10:19 發表
今日見到一個約五十多歲既女人
吊帶背心露deep V
Mini skirt 內加4個骨legging
一身打扮真係……..超索 (如果佢後生三十年同埋減番40磅)

別墅

其實之前我都想post呢個話題
因我上星期見到一個妹妹仔,佢一路行條shirt一路想趺
佢個pet pet痕都見到
佢行果求又多男人
我見到都想  
咩而家呢喲叫做fashion,不如唔好着

水晶宮

今日見到一個約五十多歲既女人
吊帶背心露deep V
Mini skirt 內加4個骨legging
一身打扮真係……..超索 (如果佢後生三十年同埋減番40磅)

首頁

尾頁

跳至