自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

點解有D咁賤既差佬??

【本報訊】年近40的男警員趁同樣任職警隊的妻子懷孕期間,熱烈追求兒子的13歲女同學,管接管送上下課,又送毛公仔、手錶及鮮花等禮物,更由原本稱她契女變成叫她「老婆」。男警對女生由接吻開始,繼而摸胸、搓揉下體,最終在自己生日當天與女生性交,更將女生的落紅用紙巾抹下,收藏在警署儲物櫃內作紀念。最終女生母親報警,人贓並獲。
記者:楊家樂

已遭停職的被告男警員黃偉洪(39歲),案發時是駐守天水圍分區的軍裝警員,昨在高院承認非禮、企圖與16歲以下女童非法性交及非法性交共3項控罪,另外4項同類控罪則存檔法庭,不予起訴。
案情透露,被告的兒子與13歲女事主X是同校同學。約於2014年5月,X因與被告兒子做功課及打波,從而認識被告。同年7月,被告開始以WhatsApp短訊與X聯絡,要求X當他的契女,又買玩具、鮮花及手錶等禮物給她,並且駕車接送上下課,更借出天水圍嘉湖山莊的空置單位給兒子與X溫習。

管接管送 直呼「老婆」
去年1月17日,被告如常駕車接X下課,但未有載她回家,反而將車停在天水圍輞井圍僻靜處,在車廂內吻她的嘴唇,又摸她的胸,但此時X的電話響起,被告遂停止,並送她回家。至2月24日,被告接載X到天水圍單位,二人獨處,其間接吻,被告亦摸X的胸,又用手指搓揉X的陰部,甚至嘗試與X性交。事後X向被告發短訊謂感痛楚,被告問她「有沒有進入到」,X回應指「我覺得可能有少少」,並自言害怕會懷孕。被告遂聲稱自己的陽具沒有插入其陰道,不會懷孕。到3月17日,當天是被告生日,他再次帶X到單位,在沒有使用安全套的情況下與X性交,並在X的腳上射精。完事後,X的陰道流血,被告用紙巾抹去血迹,並謂會好好保存。X稍後自行回家。
翌月5日,X的母親因懷疑女兒正拍拖,質問女兒,要求她說出真相。X隨即大哭,並將自己與被告的關係向母親和盤托出,又謂只曾與被告性交一次。X的母親致電被告對質,被告不斷道歉。其後被告嘗試聯絡X的母親商討,但不獲理會。事件轉交學校社工跟進,最終報警。同月7日被告於天水圍警署內被捕。警方在他的警署儲物櫃內搜出一個黑色袋,內有透明膠袋裝着一張染血紙巾,經化驗後證實血迹屬X。警方又在被告手提電話內,發現被告自去年1月已稱呼X作「老婆」,手機內並存有兩人接吻照。案件押至下月15日判刑。
案件編號:HCCC410/15

wcpcelia    發表於 16-1-21 14:03
happyfamily11    發表於 16-1-21 09:59
小巴小巴    發表於 16-1-20 18:17
幼稚    發表於 16-1-20 17:50
janjan28    發表於 16-1-20 16:37
la_source    發表於 16-1-20 15:19
車仔人    發表於 16-1-20 14:58
一朵雲    發表於 16-1-20 14:38

子爵府

畀面勳章

13歲女都唔放過.佢自己都有仔女..應該知道為人父母辛酸..

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

留埋血紙巾,條友一定係變態!

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

回覆:趁當差妻子懷孕 與兒子13歲女同學上床 警留血紙巾紀念

唔熟唔食😡😡😡

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+busyguide+於+16-01-20+發表

原帖由 春卷 於 16-01-21 發表
佢人格差,做咩職業都係差
係。不過衰在知法犯法囉。

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

人渣
但個女仔咁多次都唔識走?!
又錫又摸又用手指
願身邊人皆有所歸

侯爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+MAXLAU2002+於+16-01-20+發表

原帖由 kk0626 於 16-01-20 發表
又唔係個老婆有問題,點解要覺得冇面?好明顯係個賤佬樣衰冇面到貼地啦!

...
不過老婆都慘,全家都會suffer .....

侯爵府

醒目開學勳章

引用:點解有D咁賤既差佬??【本報訊】年近40的

原帖由 busyguide 於 16-01-20 發表
點解有D咁賤既差佬??

【本報訊】年近40的男警員趁同樣任職警隊的妻子懷孕期間,熱烈追求兒子的13歲女同 ...
佢人格差,做咩職業都係差

伯爵府

回覆:趁當差妻子懷孕 與兒子13歲女同學上床 警留血紙巾紀念

變態

男爵府

引用:個老公超賤格,而個妹亦唔見得好囉。。。

原帖由 MAXLAU2002 於 16-01-20 發表
個老公超賤格,而個妹亦唔見得好囉。。。

最慘佢老婆&3個小朋友啫,仲要做差婆,唉。。。成個環頭都知, ...
又唔係個老婆有問題,點解要覺得冇面?好明顯係個賤佬樣衰冇面到貼地啦!

禁止訪問

子爵府

男的賤
個妹都有問題

老婆同仔仔好慘

伯爵府

引用:Quote:原帖由+caramelpudding+於+16-01-20+

原帖由 secretrose 於 16-01-20 發表
個男人39歳仲要係差人又係同學個老豆,真是好賤個男人,判終身
賤男直情心理變態啦
嗰仔同學邊食得落

男爵府

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

超賤格… 老婆大肚就搞細路女
呢啲變態禽獸一定要重判

珍珠宮

2024年龍年勳章

變態佬

侯爵府

畀面勳章

引用:賤男固然賤但有囡真係要小心教養而唔係話啲

原帖由 caramelpudding 於 16-01-20 發表
賤男固然賤
但有囡真係要小心教養
而唔係話啲細路拍拖阻唔到、最緊要唔好搞大肚云云...
個男人39歳仲要係差人又係同學個老豆,真是好賤個男人,判終身

Nice to meet you!

公爵府

好嘔心

侯爵府

畀面勳章

引用:點解只鬧個差佬?+男既固然5啱,+女既都有錯

原帖由 uhtcl2006 於 16-01-20 發表
點解只鬧個差佬? 男既固然5啱, 女既都有錯喎, 呢單係非法同16歲以下兒童性交, 並5係强姦, 個女既5貪心, 個 ...
13歳應該保護,你奌可以話佢貪心

Nice to meet you!

首頁
12345...6

尾頁

跳至