自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

想去做laser.有無姐妹做完皮膚真係靚佐?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我有打,+我啲皮膚唔算薄所以無現微絲血管既

原帖由 rean_chau 於 16-01-23 發表
我有打, 我啲皮膚唔算薄所以無現微絲血管既問題。打左皮膚係易打理左,做好保濕就ok..開始就隔三個星期打一 ...
可以話我知係邊間打嗎?見到啲斑真係好煩

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:SHENSUKI+發表於+16-1-22+19:24+有無

原帖由 bkfans 於 16-01-23 發表
有做, 當然唔係密密打, 咁耐打過兩個COURSE, 第一次打都有五六年前, 第二次打三四年前, 無變薄, 無出番.
...
可以話我知係邊間打嗎?見到啲斑真係好煩

公爵府

回覆:三十幾歲人,皮膚變得好差又多斑

我有打, 我啲皮膚唔算薄所以無現微絲血管既問題。打左皮膚係易打理左,做好保濕就ok..開始就隔三個星期打一次,宜家隔兩三個月到先打一次。

禁止訪問

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

引用:打雷射好處就是可以除毛。保濕好緊要架。一

原帖由 lovpucca 於 16-01-23 發表
打雷射好處就是可以除毛。
保濕好緊要架。一般差的意思就是乾同色素深。如果平平地就自己買D有質素同份子細 ...
jm請問有咩mask係分子細?

大宅

打雷射好處就是可以除毛。
保濕好緊要架。一般差的意思就是乾同色素深。如果平平地就自己買D有質素同份子細的面膜保養。同埋要內調。吃D對皮膚好既保養品。有D分子細吃的保養品可以半個月就可以看到效果。女人就是要保養要努力先可以靚

大宅

回覆:SHENSUKI 的帖子

我做過C6機,10次無晒D斑。但是我當時做的要1千幾一次

男爵府

熱血勳章

打完護膚好重要,如果打完唔做好防曬,其實唔打好過!

大宅

醫生打左三次,好似冇咩分別,肉赤中

侯爵府

有排皮膚差毛孔大, 都係做彩光, 醫生做, 做左8次做好左就無做, 真係白淨毛孔細番, 之後買Tripolar rf 同自己full mask, 而家想買部彩光機或紅光機做, 話可刺激骨膠原啊。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

3X仲後生,唔係嚴重唔好打喇!我覺得先試下睇中醫同埋用護膚品,我之前D斑好利害,後尾自己樣樣去斑護膚品試,終於比我試到一款岩自己,個個人唔同,我朋友用呢款又唔得,所以一定要自己試

珍珠宮

2024年龍年勳章

做左4次,少左,但仲有,我都驚打得多唔好,其實打完一段時都會出番,只是打完無咁多咁解,因底層仍有色素,慢慢浮返上面,或者唔好打太密啦…

公爵府

其實做完 如果唔keep 都好易出返,同要成日補防曬

子爵府

引用:我去做彩光,有埋嫩膚,去斑,返工唔洗化妝

原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 16-01-22 發表
我去做彩光,有埋嫩膚,去斑,返工唔洗化妝ok架,我就黎4張
我十幾年來斷斷續續做過幾次彩光, 係甩晒斑但半年到又出番來, 而且面豬dun位變得越來越敏感. 而家快40了, 唔再做. 之前Facebook 有人介紹美國做既美白洗面皂, 見台灣d 美容節目都有介紹咁就用下, 用左一個月, 斑唔覺得有退但面色有變白既. 算啦, 一把年紀, 盡左人事就算.

男爵府

熱血勳章

我去做彩光,有埋嫩膚,去斑,返工唔洗化妝ok架,我就黎4張

子爵府

應該由內到外調理好個身體緊要d. 中醫會唔會幫到你? 好過做表面功夫。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我之前左幾次,我都唔敢再打
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

其實打著之後都容易會再出番

wcpcelia    發表於 16-1-23 15:33

首頁

尾頁

跳至