懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆:請問oscar 係咪一般要私家照?有無介紹?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kwan8878+於+16-03-19+發表因

原帖由 bcg_cherrie 於 16-03-20 發表
9週排好難啦,港島無咁多人排隊好少少, 九龍新界就好難。
6w去排11w先第一次見姑娘,都唔知安排到幾時照,不過本身打算做t21

大宅

引用:因為我而家9weeks 先排期,未必有位

原帖由 kwan8878 於 16-03-19 發表
因為我而家9weeks 先排期,未必有位
9週排好難啦,港島無咁多人排隊好少少, 九龍新界就好難。

大宅

引用:Oscar 同結構大約咩價錢?thx

原帖由 kwan8878 於 16-03-18 發表
Oscar 同結構大約咩價錢?thx
去私家就唔好做oscar, 最多8成準(早期的話先8成, 中期得6成), 私家有其他test, 差唔多個個都99.×%以上準
叫私家醫生介紹其他test俾你啦

別墅

引用:因為我而家9weeks 先排期,未必有位

oscar 9周排都可能有,試左先~

珍珠宮

引用:因為我而家9weeks+先排期,未必有位

早期無,都有中期架,快d去登記啦

禁止訪問

回覆:bcg_cherrie 的帖子

大宅

回覆:kwan8878 的帖子

應該無人去私家照oscar 的啩。。。 政府醫院唔洗錢有得做, 點解要去私家?

搵私家醫生做通常係照3d結構或者驗唐氐T21 express 呢一類政府醫院無提供的項目。

大宅

Oscar 好似 1800到二千幾
結構 就1800到三千幾

Depends on 你選擇的醫生.

複式洋房

唔記得講我私家就無得照結構,佢幫我book左去林勇行到照,$3500
我睇呢到jm都講個個醫生唔同價錢

複式洋房

政府有oscar架,但結構就未必

我私家醫生oscar收$1500, 但我最後驗左nifty

首頁

尾頁

跳至