自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前到期已經無續會,剛收到email 31/08前再續會有85折

大宅

侯爵府

回覆樓主:

唉! 我張咭11月中先到期,又話只可以早兩個月先續咭。

別墅

男爵府

回覆樓主:

大仔上左小學我已經無續了,因為平日假期唔多,周末期一撞正學校有活動又係唔使去,所以放棄了,宜家大仔想去都係睇下有無平飛,就到時間先買飛入。

翡翠宮

牛年勳章

回覆:迪士尼 奇妙處處通 返兜舊客

可考慮出金卡,但7、8月咁熱咁曬,唔想去,但又要31/8前續會

wcpcelia    發表於 16-6-3 16:58

用戶要求終止服務

亞路 發表於 16-6-2 23:59
係....好掃興. 最衰係8月暑假有半個月唔入得.

我去年續會時睇到無咗兩星期暑假,轉金咭,因為咁啱我小朋友生日

男爵府

happybebebe 發表於 16-6-2 22:42
最經典係今年佛誕前一日,係星期五,睇住有媽咪推住小朋友到門口check埋咭先知唔入得。
...

係....好掃興. 最衰係8月暑假有半個月唔入得.

大宅

回覆樓主:

我張銀咭玩到6月,都唔續多啦!冇左週末不特止,仲要假期前1日都唔比入,平日大部份設施收7點半連小小世界最遲收都收7點半,咁去黎做咩呢?

用戶要求終止服務

亞路 發表於 16-6-2 13:54
唔止無晒特選週未. 仲要有半個8月唔入得. 有d平日既日子又唔入得. 我見久唔久d 絲打假期前既平日去到門口 ...

最經典係今年佛誕前一日,係星期五,睇住有媽咪推住小朋友到門口check埋咭先知唔入得。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

收到,不會續

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我都收到,諗緊續唔續,夏天日日三十幾度,肯定唔會去,一年好似去唔到幾多次...

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hayleylms 發表於 16-6-2 15:01
好耐無入過,space mountain 同史迪仔 裝修?
space mountain好似係裝修掛....我5月中去, 但係今時今日都未開返
史迪仔就好似改第2樣野, 而家果個小小小世界隔離, 都改咗做魔法書

等遲d好似會多個IRONMAN野
日本の平安を祈ります

別墅

少人join 依家嚟補鑊

大宅

kk80400 發表於 16-6-2 14:26
暫時唔會續住, 因為佢入面好多野都冇咗

好似.....Space Mountain, 同史迪仔都冇咗

好耐無入過,space mountain 同史迪仔 裝修?

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

會續返金卡,1600去4次都回本

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

暫時唔會續住, 因為佢入面好多野都冇咗

好似.....Space Mountain, 同史迪仔都冇咗

等佢出新野先考慮
日本の平安を祈ります

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

亞路 發表於 16-6-2 13:54
唔止無晒特選週未. 仲要有半個8月唔入得. 有d平日既日子又唔入得. 我見久唔久d 絲打假期前既平日去到門口 ...
我係一至五去,特選多人到嘔

7月8月無必要我都唔入架

個重點係銀咭其實去到3次已經唔蝕

男爵府

sasa0208 發表於 16-6-2 09:47
見到大家都話無weekend就唔續,攪到我想入返會添

唔止無晒特選週未. 仲要有半個8月唔入得. 有d平日既日子又唔入得. 我見久唔久d 絲打假期前既平日去到門口撫門釘.

男爵府

畀面勳章

唔會續會,銀卡無咗幾個星期六,日,仲要差不多成千,金卡要千六,都唔低

首頁

尾頁

跳至