想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

9/2小X,藥排,2/3照到排卵,醫院話已排清。12/3開始有血流,但好少,護墊都唔多,14/3開始睇中醫,飲中藥後16/3開始血量正常,好似平時黎M量,24/3完,一直都飲緊中藥,29/3開始做簡單運動,郁動下,31/3開始有血,但唔多,1/4早上有,之後中午無,黃昏又有血,夜晚又無,係紅色的。2/4起到上午11點幾又有血。有無媽媽試過?1/4停左飲中藥,但都係咁。點做好?

大宅

回覆 yi00000 的帖子

我淨係食葉酸,中藥,滴雞精。之後都要燉花膠湯飲先得。希望大家好快成功。

複式洋房

琴日睇左西醫中醫,都話下次m完就可以開始做人,不過我就想再調理下先。因為試過兩次小x,所以呢次都慢慢黎....(雖然都想快d有)

我同老公食葉酸Q10肌醇同瑪卡(老公唔係肌醇) 朝早就黑豆漿加1舊花膠啫喱,再加中醫。
岩岩訂左雞泡魚膠,一星期食3次囉。

婦科醫生同我地講開始做人既話,就食阿士匹靈,助孕wor~

大家都加油啦,養好身體,好快就返黎我地身體~~

大宅

回覆 yi00000 的帖子

謝謝你呀。我量唔多,我都停一停中藥先,因為中醫開既藥係幫我補血,費時愈飲愈多啦。除了睇中醫,你仲點調理?我都係愈行得多,個人精神愈緊張愈急,因為份工成日好趕好急做野,跟住就愈多血。所以訓覺果陣就無血。一起身又有血。希望快D正常返。不過現在安心D。謝謝你

複式洋房

我都試過係咁,黎完m乾淨左幾日,之後每日都會有好少血塊或者啡紅色血,尤其是行得多個日,我都停左飲中藥,去睇過婦科醫生話冇事,持續左十日到就冇哂血啦。

早兩日再睇中醫,話小x完同黎m後,可能子宮入面仲有d污糟野,排埋出黎,量唔多既,就唔駛擔心。

如果擔心,都係睇下醫生好d!

首頁

尾頁

跳至