婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我同62鬧大交,我交囡功課,話我鬧囡大聲嘈著佢,個囡喊到唔修聲, :佢巴巴聲鬧我, 我嬲到震, 佢種話我巴X弊又問后我呀媽。我嬲到想殺死個62 我問你要鬧我點都得,你鬧我呀媽!點都唔得!你唔尊仲人,唔好要我同d孫尊仲你;個62叫我搬走話我住佢d地方,食佢d嘢,我個99仲一邊加口巴巴聲鬧,我想一次過殺Q死6299,等到我個c6放工返來,99同c6講話我鬧佢兩老,無同c6講個62鬧我呀媽d嘢。個c6話叫我唔好同佢你嘈算啦。我知到嬲到想死anger: ,我冇同個c6講62鬧我呀媽。因為講都冇用肺是鬧交,我同c6講等到房處比樓我地搬走後。你屋企以後大時大節都唔洗叫我出去同6299姑9一起,我唔會到呀!

侯爵府

畀面勳章

D 62 99係咁嫁啦...等個老公吾係屋企個時...就發癲...佢地大晒...當個媳婦吾係人...指指點點!!!加鹽加醋!!!

男爵府

樓主..你好勁呀!!!

不過我都唔弱呀...
我99把口又係好衰...好機次比我聽到..(話緊我)

個杏加橙點點點...

終於有次..(我駁佢咀呀)
比我又聽到話我...個杏加橙..點點點...

我咪話:係呀..杏加橙...死就死我一個姓x...你地就唔同..分分鐘死10幾個姓w呀...
睇下邊個著數d..

大宅

仲講埋粗口,真係一d都唔尊重人,咁嘅情況嚇親你女女呀,快d搬走呀!!!!!!!!兩個老野都係衰人.咩住佢食佢呀,係佢地個仔娶你番來架,要怪要鬧咪鬧佢個仔好結婚囉,都白痴架.

子爵府

樓主~你好勁呀~俾我就即刻走呀!!!!!!!!返外家好過呀.......................好賤呀佢地~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至