親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

自從有小朋友後,7年來第一次兩個自己去旅行,所以想住得舒服d,近BTS, 酒店附近有地道小店或小食,唔知大家有冇介紹?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主

Grand Hyatt 方便。。。係有D舊

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

JoKoKo 發表於 17-6-19 13:07
正評、負評 兩極化的酒店

我比負評, 五星頭價錢, 五星尾質素 ( 我已經住 Executive Room ), 但地點的確係 ...

睇左酒店網頁,以十月中booking.com價。$4758兩晚。好貴!
岩岩住完Renaissance。同日子只需$2218兩晚。當然房間較細 (42vs37平方米)。泳池室內無kempinski咁大咁靚。但價錢平一半!都係五星都叫黃金地段。絕對抵住。

水晶宮

JoKoKo 發表於 17-6-19 13:07
正評、負評 兩極化的酒店

我比負評, 五星頭價錢, 五星尾質素 ( 我已經住 Executive Room ), 但地點的確係 ...
EXECUTIVE ROOM我都住過...真心講, 住返次一級冇咩分別 (分別在可以入LOUNGE囉)

"早餐餐廳面積非常小"... ... ...AGREE !!

我係LIKE佢LOCATION & 喺PARAGON SUPERMARKET買完野之後返酒店好方便快捷 !!

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

pbpk03845784 發表於 17-6-19 11:42
SIAM KIMPINSKI !!

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

happylily 發表於 17-6-18 07:09
自從有小朋友後,7年來第一次兩個自己去旅行,所以想住得舒服d,近BTS, 酒店附近有地道小店或小食,唔知大 ...
SIAM KIMPINSKI !!

首頁

尾頁

跳至