美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一向係美容公司做開facial.但每次都勁推銷。搞到我好反感。想安靜做下都唔得。啲人成日話就算去啲細公司。可以單次比錢做facial。但就好貴。貴過你開療程。我上次經過。見有人派傳單。話單次比錢。唔晒開療程。頭一次98蚊。之反有幾個價錢比你揀。我已經幫襯過三次。都揀啲200幾蚊。通淋巴面facial.又真係冇推銷我。價錢又合理。。你地做facial係米都係開療程做?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我通常自己做,吾使比人賺,又吾糸做吾到,除非laser, 但都系朋友做開有效果先去,我試過join course, 一執笠就連渣都冇,小心!

侯爵府

2024年龍年勳章

我上次試間細美容院。第一次去就係貪佢話可以單次比錢做facial,係做緊個過程已經有小小sell,又話計個套票價俾我.當時我又覺得ok嘅。之後都已經即時買咗四次套票。
上個星期去做第二次facial,一瞓底。個女仔就同我講,"今日同你試新野,做個保濕勁D faical,俾個試做價你,$400.
講真。我好反感.四次套票都未用晒需唔需要咁快sell?

大宅

我都想知邊度可以唔hard sell嘅地方做facial

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

yygirl123 發表於 19-4-11 00:42
我一向係美容公司做開facial.但每次都勁推銷。搞到我好反感。想安靜做下都唔得。啲人成日話就算去啲細公司 ...

請問有無可單次又唔hard sell 既介紹?

禁止訪問

男爵府

2023年兔年勳章

yygirl123 發表於 19-4-11 00:42
我一向係美容公司做開facial.但每次都勁推銷。搞到我好反感。想安靜做下都唔得。啲人成日話就算去啲細公司 ...

普通facial 會去返細鋪,單買既

首頁

尾頁

跳至