論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題。我屋企只得一個廁所。姐姐新來兩個星期。大家共用,佢放假晚上返到屋企沖涼,底褲照掛係廁所掛墻勾度。我哋自己嘀底衫褲都唔會掛係度被人見到。我見到果下覺得好難頂。你哋點睇。

子爵府

每次要即講
我果個菲姐,之前直頭張佢條紅色底底掛出廳 ,我即刻捉住佢鬧,之後就冇見過佢咁做

男爵府

Iceqqbaby 發表於 21-2-14 23:45
如題。我屋企只得一個廁所。姐姐新來兩個星期。大家共用,佢放假晚上返到屋企沖涼,底褲照掛係廁所掛墻勾度 ...

冇既,觀念唔同。就咁同返佢講「應該」點做而唔係「唔應該」點做。佢改到既咪算。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

來咗2星期? 2星期都係咁掛在廁所? 仲無洗? 拉佢入廁所, 叫佢洗底底, 扭乾, 掛佢房。

咁佢有冇沖涼架? 我以前有件印, 唔沖涼洗頭唔換底衫褲, 我6日掃把咗。

子爵府

如題。我屋企只得一個廁所。姐姐新來兩個星期。大家共用,佢放假晚上返到屋企沖涼,底褲照掛係廁所掛墻勾度 ...

簡單點, 你話佢知應該掛係邊個位置

男爵府

回覆樓主:

複式洋房

回覆 PoohHK 的帖子

我訓緊覺起身上廁所見到,真係成個人醒曬,心情好差。我老公叫我聽日再講。我仲以為係我小氣!

別墅

馬上捉佢入厠所,叫佢唔可以咁放,問佢是否穿過?每日沖涼都要即洗,要衛生!
一定要一見到即講,否則佢以為可以咁做,真係要同姐姐鬥臉皮厚!
我都係一個厠所,姐姐黎到洗完底褲,掛左係浴室天花最外面,係厠所門口人人行過都見到,我即刻同佢講掛係最入面。
有時佢哋可能唔介意,但我介意,一定要一見到即講!

首頁

尾頁

跳至