自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

深水埗持刀入屋爆竊‎ 男戶主胸部中刀制服15歲男童

https://www.hk01.com/article/924678?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

子爵府

chindy-chu 發表於 23-7-30 10:11
其實啲細路仔係咪缺乏父母陪伴,得唔到家庭溫暖

應該唔關事,呢啲應該自細惡慣,任意妄為,好彩天有眼,強烈建議入屋傷人罪要重判,最少要坐十年

伯爵府

chindy-chu 發表於 23-7-30 09:48

https://www.hk01.com/article/924678?utm_source=01a ...

15歲童黨,外國好多,通街犯事

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

961123 發表於 23-7-30 18:48
15歲 唔係 應該打機咩? 咁細個做賊

啱呀,佢咪就係偷遊戲機

子爵府

https://www.hk01.com/article/924678?utm_source=01a ...

15歲唔係細路仔,係青少年。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

偷小學同學條key!!
俾人教啦!

子爵府

回覆樓主:

偷部wii

象牙宮

回覆樓主:

15歲 唔係 應該打機咩? 咁細個做賊

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公爵府

睇到都覺得心酸,小朋友點會咁細個壞成咁,唔多唔少佢嘅父母都應該唔係好人,唔係點會個小朋友會咁,其實拉咗都好嘅,入去比懲教署職員睇吓可唔可以教返好佢做返個好人啦。

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

錯哂! 呢一生報廢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

痴線
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

opclk99 發表於 23-7-30 11:24
少年好似有鎖匙入屋,
咁CS???

原來係偷女同學鎖匙
襯女同學外遊去佢屋企爆格
拎軍刀咁狼死

深水埗15歲仔偷女同學門匙 趁外遊上門爆竊被撞破 竟刺傷男戶主
https://www.hk01.com/突發/924724/深水埗15歲仔偷女同學門匙-趁外遊上門爆竊被撞破-竟刺傷男戶主?utm_medium=referral&utm_source=01webshare&utm_campaign=native&fbclid=IwAR3T4a9-uvNxqS3AoBTwWPJe3EegHWbVtQ9UJysSleViiHqkpbMDgWr3WVg_aem_AcNQv3rvVwCdpw18RHCMthaKsg6cDPXTMrkVysrMbQjjvzbS-8CCipE7ixXrr4xEMEo

珊瑚宮

細佬聽聞佢個身有幾把軍刀攞人命偷女同學鎖匙

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

19年培訓出嚟

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

細路?

侯爵府

hiragana 發表於 23-7-30 10:44
15都叫細路?? 唔怪得知60都可以攞 傑青

諗起有次買二手書,交收時係個媽媽交收,佢本身話本書新買成年都冇用過冇劃過,然後check書時原來有幾頁有亂劃塗鴉嘅筆跡。嗰個媽媽見到就話,小朋友係咁手多..... 即時心諗 ......嗰本係高中教科書喎

水晶宮

回覆樓主:

呢d屋村
應該係識掛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

chindy-chu 發表於 23-7-30 10:11
其實啲細路仔係咪缺乏父母陪伴,得唔到家庭溫暖

唔係所有嘢都關父母事的,我細個時父母嘅朋友家景唔錯,父母用心關愛子女,可惜個女校外識咗個男人,為咗佢離家出走跑私鐘,做咗年幾個男人打佢佢走返屋企,佢媽二話不說陪佢去外地讀書,之後攪埋入藉唔返嚟怕遇到以前d客

首頁

尾頁

跳至