自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Jackson 因為之前病左,所以北京演唱會要延期。結果買左當晚演唱會門票既歌迷,可以獲得酒店、機票等各方面賠償。
Jackson 真係好有良心!真心欣賞佢!

attach1_sign/tmp/phpuVXICE

la_source    發表於 23-12-7 10:50

複式洋房

bonbonyy 發表於 23-12-6 07:34
咪係囉!
我對王無特別感覺,只係想講,呢啲退票或補場措施,點都應該係佢公司安排嘅啫,JM們唔會覺得係佢 ...

你講得啱,佢公司就係佢開

水晶宮

KLDC 發表於 23-12-10 06:41
我不是佢 fans﹐
但開始喺 IG 留意佢 D 片。
佢都幾鬼馬,對女性紳士又尊重。

聽吓
佢啲MV有故事性,跳舞好好睇,動作好敏捷

男爵府

回覆樓主:

我不是佢 fans﹐
但開始喺 IG 留意佢 D 片。
佢都幾鬼馬,對女性紳士又尊重。
喺綜藝對小朋友都細心,好 sweet。
不過我從來冇聽過佢嘅歌

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

雖然不太認識他,只從媒體報道見他是一名暖男,幾近完美,太勤力,希望佢身體健康啦!

禁止訪問

伯爵府

佢靚仔,表現又專業,仲要好有良心,又愛自己國家,真係好值得人尊重同愛戴

伯爵府

野原美冴 發表於 23-12-8 08:23
你哋理解錯誤, 唔係話要第一鬥叻, 只係想話其他藝人也有退票全包宴, 唔駛讚到好似佢係唯一一人會退票。

而 ...

我無意說服你認同他的好!只是希望你再看看其他嘉爾粉絲,解釋今次演唱會的賠償方案再評論吧!

伯爵府

Makoli 發表於 23-12-9 22:12
回覆 dabbycheung 的帖子

飛機票、火車票和住宿費用等等,如此大手筆和慷慨的補償方案,難怪備受各方讚賞 ...

謝謝補充!
嘉爾真是一個非常難得,而且是有良心的好藝人!

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dabbycheung 發表於 23-12-6 00:27
Jackson 因為之前病左,所以北京演唱會要延期。結果買左當晚演唱會門票既歌迷,可以獲得酒店、機票等各方面 ...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

回覆樓主:

佢好正

民房

回覆 Martin媽咪 的帖子

這次北京站演唱會只是"延期",並不是"取消", 只是"延期"Jackson方面已經作出這樣全面而龐大的補償,而且主辦單位也是另外的公司,並不是王嘉爾所屬的公司, 分分鐘王嘉爾的公司要向主辦單位賠償舞台搭建和租場費用, 怎樣算出來王嘉爾方面絕對是虧本的, 請問有哪家保險公司願意接受只是延期不是取消,也作出如此徹底賠償呢?內地人也說這個補償方案在內地是史無前例!所以紛紛稱王嘉爾是良心藝人, 難能可貴,令人尊敬。

民房

回覆 bonbonyy 的帖子

王嘉爾的公司不是主辦單位,所以他分分鐘另外要陪償給主辦單位的, 很多內地人也說他不是取消演唱會只是延期也作出如此龐大而全面的補償, 在國內是史無前例, 所以對他高度讚賞👍🏼👍🏼👍🏼

民房

回覆 dabbycheung 的帖子

飛機票、火車票和住宿費用等等,如此大手筆和慷慨的補償方案,難怪備受各方讚賞 ! 亦足以證明王嘉爾及其團隊和公司實在非常重視和尊重每一位購票的樂迷!尤其在這個特殊情況下的安排絕對見真章,做法絕對是良心典範,充滿誠意,大方大氣!Jackson和他的團隊 拼搏努力下 登上國際級巨星之路,一切都那麽優秀和優質,幸運是我們可以遇到他,支持他,愛護他! Jackson已康復並今晚12月9日舉行上海站演唱會,一切必定成功順利 🙏🏼💪🏼

子爵府

我也幾欣賞他,努力工作,而且對fans好好

侯爵府

2024年龍年勳章

Tobbyy 發表於 23-12-6 12:23
我唔係佢fans,初初佢上dodo個節目仲覺得佢做乜勁擦Dodo鞋。後來見得佢多search下佢乜嘢料,先知原來佢成 ...
其實做藝人聲、色、藝起碼要有一項過人之處,但此從班所謂頂流上位後,竟然要sell孝順和善良~攞命雖然我冇乜睇過王嘅表演,但都希望有實力之人可以真正代表香港

伯爵府

我c6從未做過 fans ,但呢兩年竟然迷上佢,佢話欣賞王嘉爾好勤力,對自己好有要求,對 fans好 nice 喎

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

即係同薑B的粉絲一樣, 因為佢孝順,就讚到佢天上有地下冇, 但世界上孝順的人何其多,不獨佢一人

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

你哋理解錯誤, 唔係話要第一鬥叻, 只係想話其他藝人也有退票全包宴, 唔駛讚到好似佢係唯一一人會退票。

而且退票係因為無開演唱會要負責的事, 唔係搞慈善。如果係扶貧、振災捐呢筆錢出來, 我一定讚到佢上天嘅。

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊