自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

之前香討已經是這樣、半年冇入去、由於BK已經十幾年感情、 但6個交叉真是太過分了、真係唔知可以忍到幾時、要同BK分手~

殺雞取卵、忠言逆耳~

.
attach0/tmp/phplGuoZ3
attach1/tmp/phplzP4Ex
attach2/tmp/phpjZEVk1
attach3/tmp/phpNnOR0u
attach4/tmp/phpRm1VGY

rainbow000    發表於 24-5-20 09:02

大宅

大力大力 發表於 24-5-20 08:28
之前香討已經是這樣、半年冇入去、由於BK已經十幾年感情、 但6個交叉真是太過分了、真係唔知可以忍到幾時、 ...

每次入一個帖睇,返出黎就要2個叉,真心煩。
我之前每日入BK睇,宜家變每星期,可能遲啲變每個月。
抖音同小紅書可能幫到。

子爵府

BK Milk勳章

剛試左,可以block哂d廣告。
我係用三叔手機,係頁面右下角見到三畫,剔入去,就見到封鎖廣告,然後剔第一個down load程式,完成。

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

係真係好煩。但我又想上bk...

男爵府

回覆樓主:

你地自己set喎

Chrome 度,右上角有3點,入面有設定

揀網站設定

彈出式視窗

滋擾性廣告

關晒佢

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真係好煩,又唔夠佢快,又成日㩒錯掣被迫睇佢d廣告,真係好擾民

珍珠宮

tsl130076 發表於 24-5-20 21:23
可能要唱林子祥飲歌,交叉算了

首歌好似係張學友唱喎!

大宅

回覆樓主:

真係好煩,一係就狂出廣告,一係就load得勁慢,想點?好趕客囉

伯爵府

回覆樓主:

太多廣告,每轉一頁又彈幾個廣告

子爵府

之前香討已經是這樣、半年冇入去、由於BK已經十幾年感情、 但6個交叉真是太過分了、真係唔知可以忍到幾時、 ...

我用iPhone真係無廣告,零廣告

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主:

真係好煩,入黎首先好似玩遊戲咁,不停襟X

侯爵府

回覆樓主:

我的情況是不會強行彈廣告出來要X,
但就每睇一個貼文,下一個就係廣告。
attach0/tmp/phpW9IUPd
attach1/tmp/phpV9pS9M

子爵府

真係超級煩!賣廣告無問題,但好憎係成個畫面阻住
入到版面又一個大大廣告放喺post之間
每click 一個post又彈廣告
我同自己講,我一定唔會幫襯呢啲商戶

別墅

szewing2009 發表於 24-5-20 08:29
真係超煩,我就放棄

真係唔想㩒入BK,手攰

珍珠宮

咁乞人憎廣告,先會記住唔買,睇到都怕

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

呢個廣告,超乞人憎

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

認同,有啲apps 每頁一個廣告,要禁幾十次交叉先入到內容真係唔想睇

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

認同,有啲apps 每頁一個廣告,要禁幾十次交叉先入到內容真係唔想睇

公爵府

goodsnooky 發表於 24-5-20 21:18
遲啲可能要撳叉叉叉叉叉叉叉叉叉叉!

可能要唱林子祥飲歌,交叉算了
期待2019

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊