夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

無論拍緊拖或者結左婚的兄弟姐妹,大家黎研究下:
你地會唔會努力地認識自己另一半的前度(男友/女友)?
拍緊拖,會唔會周圍問另一半的朋友,之前的ex咩電話,咩msn而去識佢呢?識左之後會唔會系甘同佢傾計,8下自己另一半的舊史?
結左婚,又會唔會甘做呢?

如果會甘做的朋友,不如又講下點解自己會甘做?真系想識果個人?了解另一半多d?自私,因為想知道佢依家同另一半開唔開心?定系想睇下佢依家有幾衰?

洋房

唔會囉,好無聊!!!!

大宅

好媽媽勳章

唔會 ...
我對佢既ex一d興趣都無
但前一排無意中見到佢同ex d相
我都幫佢收好左
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 黑白豬 於 30-7-2009 03:01 PM 發表
因為我老公係離婚人士,所以我對佢個ex老婆會幾有興趣,我會八下佢地以前d野,唔多唔少都會想八下佢個ex係d咩人(但唔想識佢囉),有次睇老公既舊相簿,見到佢個ex既相,我睇完都有d唔開心架(老公即刻撕爛d相)…自此之後,我無再提佢 ...

我老公都係離婚人士~我同你一樣都會對佢個ex老婆有興趣~但都係唔想識佢~我都睇個佢地d舊相~但就算我老公知我唔開心佢都唔會撕爛d相同唔會唔要d相~有時我覺得我個c6種鐘意佢嫁~所以我成日一唸起佢ex我就好唔開心嫁啦

男爵府

我係老公第一個女朋友~ 所以佢冇ex,我冇得問.....

老公就唔想知我d exes 既野,因為佢知道佢地對我唔好!

翡翠宮

who bother wates time on it

別墅

回覆 46# 米豬蓮 的文章

喔..咩條女甘既...

別墅

回覆 41# Jameskey 的文章

甘個女仔有改過, 我地又應該俾機會佢既..而且佢依家都好好,起碼唔會煩你C6先啦---

別墅

回覆 39# moonforest 的文章

C6同我一齊果陣佢地散左1年左右,系佢出去勾老俾我C6知道---之後就散囉!我C6會當佢朋友,但唔會再同佢一齊因為佢覺得好污漕

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 Angel_BB 於 09-7-30 11:08 發表
我唔會囉!知道左,會唔開心架!

但係如果佢地有聚會,我一定會出席囉!

我試過一次俾我c6個fd陰我地上去食飯,仲有c6個 xgf tim我地都唔知佢會黎 之後冇計啦..我又走唔到,我唔識返home,好遠...一食完飯個死妖女係我面前同我c6按摩,傾計一定要呢係廚房傾,我拎野飲,見到個妖女成個 i 身係我c6個度傾囉 個克我先知咩叫'淫賤不能兒' 之前都聽過c6個妖女d淫蕩屎,見識過之後,我話我c6好冇品味囉:;pppp:

公爵府

好媽媽勳章

haha...可能我寫得衰,我C6唔開心係因為佢係受害者(佢個ex有外遇而離婚),佢撕爛d相係驚我嬲(因為佢知我都撕爛晒以前ex既相),其實我唔mind,每個人都會有佢既過去,包括C6,但無諗過佢會以為我甘mind囉!
原帖由 aliceyy123 於 09-7-30 15:11 發表
甘如果你老公唔想提就唔好問啦,費事一陣問問下變左吵交...
我c6唔會發脾氣架,我問佢咩咪答咩囉,所以我問佢以前ex既野佢都會一五一十甘同我講..其實我只不過貪玩識左果個女仔,後尾仲做埋朋友添..都唔知點解 ...

侯爵府

原帖由 aliceyy123 於 09-7-30 10:50 發表
無論拍緊拖或者結左婚的兄弟姐妹,大家黎研究下:
你地會唔會努力地認識自己另一半的前度(男友/女友)?
拍緊拖,會唔會周圍問另一半的朋友,之前的ex咩電話,咩msn而去識佢呢?識左之後會唔會系甘同佢傾計,8下自己另一半的 ...

無必要law....

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 sarahlee 於 09-7-30 10:57 發表
從來冇咁諗過喎......

me too~~

瑪瑙宮

佢得一個 ex. 我都唔會有興趣知佢 ex 任何野. 可能我自大啦.

子爵府

佢揾返我C6時,我地已經拍緊拖. C6仲成日帶埋我去同佢食飯. (本身佢地識左好多年,有好多COMMEN FRIENDS) 其實呢個女仔都唔錯架,只係TIMMING問題. 有一次同佢食飯竟然撞到我老友,一餐飯後佢地做左朋友,咁就開始左..都登佢開心,因為我呢個老友係好仔一名. 同埋C6都話佢個EX真係修心養性, 同以前唔同左好多...

我問佢有無後悔, 佢話:有丫,仲晚晚掛住佢TIM. 仲有話想休左我...XO#XO
原帖由 aliceyy123 於 09-7-30 16:22 發表
甘你知道呢d消息時,你有咩反應架?登佢幸福,定覺得好彩c6唔蘇番佢?

民房

原帖由 kalincliff 於 09-7-30 16:27 發表
我都會好8想知ga!
因我c6同對方已拍左1x年拖,到最後因為佢搵到個醫生男朋友,又有我既出現,所以咪分手囉...
因為我覺得我男友真係幾好,除左搵錢唔多之外,真係冇咩好挑剔...外型上又好樣過女方.....(佢個ex有對38眼)
...

我都係因為c6同佢ex拍左好幾年拖,所以更想知道我ex鍾意過咩人,藉此多d了解c6,哈哈,我c6個edx都唔見得好,總之衣家開開心心咪得囉

民房

原帖由 aliceyy123 於 09-7-30 16:36 發表
我仲衰---我成日入個ex既網度,睇佢寫乜...一睇到關於我c6既就扯火..

佢地散左無耐? 到衣家都仲寫緊你c6 d野?

別墅

回覆 37# kalincliff 的文章

我仲衰---我成日入個ex既網度,睇佢寫乜...一睇到關於我c6既就扯火..

複式洋房

我都會好8想知ga!
因我c6同對方已拍左1x年拖,到最後因為佢搵到個醫生男朋友,又有我既出現,所以咪分手囉...
因為我覺得我男友真係幾好,除左搵錢唔多之外,真係冇咩好挑剔...外型上又好樣過女方.....(佢個ex有對38眼)
跟住我向我bf打聽過,佢宜家個doctor bf係又矮又肥的...所以我好想見下佢地d合照...
同埋想知ex係d咩人,可以令bf留係佢身邊咁多年...(因為係bf口中佢似乎係個selfish既女仔)
我曾經睇過佢ex個blog tim!(不過冇再寫啦)
我諗純粹8同想了解bf的一切~不過我都覺得自己好衰haha~

別墅

回覆 34# moonforest 的文章

講得好岩!! 100%讚成!!有時听到d野好過自己,個心酸酸地, 但自己鬼死甘想知..

首頁

尾頁

跳至