自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我小兒鼻敏感好勁 , 晚晚鼻塞 ,

御藥堂
6成小童受打乞乞嚏、鼻水倒流、鼻塞之苦 御藥堂冬蟲夏草Cs-4 徹底斷鼻敏

http://www.royalmedic.com/latest-news#nov08

御藥堂冬蟲夏草Cs-4完成由浸大中醫藥研究所進行雙盲活體臨床測試,證實高達82%服用御藥堂冬蟲夏草Cs-4的人士能夠真正改善失眠

大宅

兩個字...........唔得!!

唔好晒錢買啦.

大宅

我個仔以前每天早上必定打十多二十個乞嚏,之後包十隻八隻"雲吞",晚上又鼻塞到訓唔到,我聽同事講買左部"周林頻普儀"試,將部機放頭頂,每晚訓時開最細度數比佢,照1小時左右,佢照左幾個月,e+早上冇打乞嚏,有時只包兩三隻"雲吞",我都唔知乜原理,不過又幾好,同大家分享一下.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我個囡食E隻, 又OK 喎, WORK~~~

大宅

我聖誕節時在工展會買了 "綠養坊",即陳敏儀 & 智叔賣廣告那牌子.我與阿仔一齊試了十天了,我的氣管敏感在這幾天咁凍都沒有問題,不知是否考合呢?但阿仔的鼻敏感則說尚未有進展.

禁止訪問

回覆 1# amyivan 的文章

男爵府

食位元堂蟲草幾多錢一個月? cs4萬寧特價$510両盒.

原帖由 alice44 於 10-11-24 13:01 發表
我個仔已經食了大半年, 但都係無明顯好過, 上月轉天氣都一樣好辛苦.
我都考慮轉食位元堂最貴野生果隻, 之前食過都OK, 之後一年才返發.

男爵府

我個仔已經食了大半年, 但都係無明顯好過, 上月轉天氣都一樣好辛苦.
我都考慮轉食位元堂最貴野生果隻, 之前食過都OK, 之後一年才返發.

男爵府

原帖由 第二任媽媽 於 10-5-28 16:54 發表

講蟲草cs4,點解會變左講choic的靈芝孢子報告.

男爵府

原帖由 第二任媽媽 於 10-5-28 17:13 發表

係呀, 係選擇講過呢隻係成份最少架. 咁唔知選擇有冇講邊隻好 , 邊隻最多成份呢.

好似話係"冠軍"同"位元堂"含量高d. 我都係買位元堂最貴野生果隻比我囡食.要長期日日食先見效,佢都食咗三年倒啦, 如果唔食一排(2 or 3 months)d鼻敏感又衰番.

大宅

好媽媽勳章

咁 , 我應不應該買 ?

伯爵府

原帖由 潘高壽 於 10-5-28 17:03 發表

之前 "CHOOSE "講過,佢係最少成份的一隻,CHOOSE OTHER BRAND 啦..

係呀, 係選擇講過呢隻係成份最少架. 咁唔知選擇有冇講邊隻好 , 邊隻最多成份呢.

伯爵府

原帖由 第二任媽媽 於 10-5-28 16:54 發表

點解打完冇晒 d 字o既,

我係上個月都買o左比個仔試, 依家mm 食o左一個月,
但係仲未有明顥見效, 仲係日日個褲袋袋住幾舊 "雲吞" 半夜就晚晚摔鼻摔到甩咁濟.

不過唔知係咪食多一個月先見到效用呢,

當初我都係見到佢個廣告話好多小童食o左 e 好o左鼻敏感,

依家唸緊繼唔繼續比佢食好.???

侯爵府

畀面勳章

原帖由 amyivan 於 10-5-28 16:50 發表

御藥堂
6成小童受打乞乞嚏、鼻水倒流、鼻塞之苦 御藥堂冬蟲夏草Cs-4 徹底斷鼻敏

http://www.royalmedic.com/latest-news#nov08

御藥堂冬蟲夏草Cs-4完成由浸大中醫藥研究 ...

之前 "CHOOSE "講過,佢係最少成份的一隻,CHOOSE OTHER BRAND 啦..

伯爵府

原帖由 amyivan 於 10-5-28 16:50 發表

御藥堂

我上個月都買o左比我個仔食, mm 食o左一個月,
但係仍然都係日日褲袋都有幾舊"雲""吞"
半夜就摔到鼻都甩.

不過一個月係咪未必見到效用呢, 我都唸緊繼唔繼續比亞仔食落去. 我都係見到佢個廣告, 話 6成小童都 e 好鼻敏感, 所以先試下.

御藥堂冬蟲夏草Cs-4完成由浸大中醫藥研究 ...

首頁

尾頁

跳至