單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

複式洋房

原帖由 mandy-is-good 於 2010/9/28 21:06 發表

樂媽, 你要唔要豬朋狗友呀, 收留埋我呀, 我係一個做豬朋狗友嘅好人選黎ga !

要"要"要"求之不得啦...
but..嘜您唔係已經係喇咩...重洗問既

民房

再感感謝大家呀!
好開心有你們支持鼓勵!!今年過了好溫馨的生日呢^^

男爵府

原帖由 wayso 於 10-9-29 00:06 發表
超..呢度嗰個都預祝架啦,係你唔知咋:tongue: :tongue: :lol

happy birthday for you!

大宅

生日快樂 !
凡事順心順意 !
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

侯爵府

環保接龍勳章

生日快樂呀~
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

生日快樂
順順利利 大吉大利       

民房

謝謝你們呀><

侯爵府

小靜小青
我都祝您時時刻刻都開開心心......
生日快樂呀~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

生日快樂:lol

民房

thx!!!!!!!!!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

"

小靜小青...

今日是你的生日....祝你生日快樂,時時刻刻都快樂....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

甘咪好囉....你d朋友比較單純....有事會用"嬲"黎話俾對方聽"著緊"....如果唔理你既...你話唔去...佢地不如回一句"是但啦"..甘就真係無朋友喇..

有時坦白係溝通最重要既原素......

原帖由 小靜小青 於 10-9-28 21:46 發表
終於說左了

他們體諒我了....

又說粗好意思..我也跟他們說不好意思,我騙他們......

終於雨過天晴了...雖然係有點尷尬....但...坦白了...舒服左好多.....

謝謝大家呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

伯爵府

終於說左了

他們體諒我了....

終於雨過天晴了...雖然係有點尷尬....但...坦白了...舒服左好多.....

謝謝大家呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

唔好怪我又飲多咗, 口水多多...如果今次件事, 唔係完滿咁處理, 你可能會失去咗一d 有潛質成為好朋友的人, 係咪?

仲有幾個故事, 你可以當笑話睇下.....

1. 我十幾歲時, 喺教會識咗個大姐姐. 嗰兩年, 佢唔駛拍拖時, 我實搵佢周圍坐(公園/停車場). 之後佢結咗婚, 有一兩年冇見面. 有一日, 唔駛加班, 突然好想見到佢....跟住打電話比佢, 叫佢煮埋我飯.....

2. 都係咁上下年紀, 我同個女仔行夜街, 兩個人加埋, 身上得五個幾. 一係就坐車送佢返歸, 然後自己行廿幾分鐘返屋企....問完佢之後, 結果買咗嘢食, 大家行路, 送咗佢翻去, 我再行翻屋企.

3. 廿零歲, 老豆死咗三日, 我搵多咗一份報館打字的夜班, 去霸佔時間. 有個舊同學打比我, 話過幾日我生日, 要送份禮物比我喎. 我地約咗凌晨兩點, 喺中環大會堂海旁等...原來送禮物係借口, 佢只想關心我有冇事.

其實, 冇錢, 一樣可以買罐汽水, 行下沙灘, 講下心事, 係咪?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

瑪瑙宮

環保接龍勳章

你理我幾時知吖,總之就知啦
原帖由 eric5354 於 10-9-29 00:17 發表

小姐, 請問你幾時知架.

男爵府

原帖由 wayso 於 10-9-29 00:06 發表
超..呢度嗰個都預祝架啦,係你唔知咋:tongue: :tongue: :lol

小姐, 請問你幾時知架.

瑪瑙宮

環保接龍勳章

原帖由 eric5354 於 10-9-29 00:03 發表

人地十月三日先生日呀,

祝人生日快樂都唔查清楚架,

你睇, 醜醜啦

好彩多得月亮小姐提點.:lol

男爵府

原帖由 wayso 於 10-9-28 23:36 發表
就係等你出黎串埋你至講:tongue: :tongue: :tongue:

人地十月三日先生日呀,

祝人生日快樂都唔查清楚架,

你睇, 醜醜啦

好彩多得月亮小姐提點.:lol

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁重喊,傻妹…記住小moon今日講你聽既野啦…知嗎?

…做朋友係應該坦誠架…收埋係心幾唔舒服呢!講左出黎咪舒服晒囉…無論結果係點都唔使屈住屈住呀嗎…係無?hehe..

各位…小靜小青10/3日先正日呀…到時再恭喜過佢啦)

終於說左了

他們體諒我了....

首頁

尾頁

跳至