美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

有冇人成功食康寶萊減到?
生完 bb 之後一直都瘦唔反,
有冇姊妹食過架? 提點下呀, tks.

複式洋房

健康生活模式

康寶萊係真係要你長期食先有得玩
如果你唔食好快反彈
其實好多減肥既都係..
你食佢咪有機會瘦囉
但唔食,繼而又會想食好多野
係一個"搖搖式"既方式黎架

但我而家聽到有一套叫transitions(健康生活模式)
呢套唔止係俾想減肥既人,就算係想增肥既人都岩用
但你就真係要去聽下佢既做法同埋要跟
佢係一套恆久既模式黎
但一定會可以俾你食飽飽(當然係建議你食LO GI食物啦~)~唔會餓親

想知多D搵我啦~我都開始喇~(開初就一定辛苦架喇)
但之後可以令身邊既屋企人都跟住你健康borr~~

子爵府

得唔係唔得.一定要長食,就算瘦到目標,都要食.如果一停食,你之後就會肥過未減個時,我食o左9個月,停o左到現在3個月,肥番10幾磅,我食既o既o野巳是多菜少肉,肉淨係雞肉同魚,少食肥o野都會肥 你要唸清楚先食呀!
原帖由 qoorknm2004 於 10-11-15 10:31 AM 發表
有冇人成功食康寶萊減到?
生完 bb 之後一直都瘦唔反,
有冇姊妹食過架? 提點下呀、tks.

公爵府

hashtag影視迷勳章

唔食會反彈

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我覺得唔得, 嘥錢, 佢其中兩餐食代餐, 果d奶昔一d都唔飽肚, 咁樣堅持唔得幾耐, 另外一餐由於太肚餓, 食得勁左添. 個人認為, 捱餓的減肥一定唔會成功, 要你捱餓可以堅持幾耐? 減肥方法要持之以恆, 才可保持減左唔會肥番.

公爵府

可以慳返~無用的~我身邊,媽咪同幾個朋友都食過~個個都反彈返哂...................

首頁

尾頁

跳至