自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

剛收到電郵, 大家睇睇.
大家知多D續約資料, 唔好俾人呃.

P.S. 香港寬X 的SALES成日吹水, 又話最低工資要加價, 又話XXX, 每次用唔同理由搵你續約, 真係......

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:最新 香港X頻續約優惠(有新野, 已更新至 16/09/2011)

上佢地個網,網上 renew $99 ,要埋 bbtv $135 .... 另送 $100 新地商場 cash coupon

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我老豆前日同我講...香港x頻打去sell佢續約....
但佢出年先到期......
而家sell果個係$18x....36個月約....送3星tab 10.1 o既wifi版囉~~
佢而家都用緊14x....公屋黎~~

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

禁止訪問

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

我今日收到sale電話話$135 100m, +埋電話就+$10, 我依家用緊$99, 話優惠完咗喎. 請問最近有冇人續咗約呀?

大宅

$119 new contract 100M, 無野送
正PK

子爵府

我旺角區,新約要$189,點解你地咁平既

公爵府

點解你地d plan 咁平既...
我每月$2xx..
果sales 仲打電話叫我轉1000m, $259...

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我都係用yahoo做通訊, 我都無收到promote email. 咁即係無. 唉, 咁我死心啦. 我都唔同佢糾纏啦. 好煩啊. $145 就145啦.
而家佢地全部有備而戰, 打比你之前聽埋之前d錄音,講咩又錄埋音.
唔該晒咁多位.

男爵府

畀面勳章

Bebe媽媽 我寫得唔清楚~ 我係住宅唔係店舖 我試問下smartone先 thz thz

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

想問下個郵箱係咪可以用佢網上個網址登入定係要用outlook set smtp? 我未用過佢送個電郵. 想睇下係咪網上續約個優惠電郵係咪係個email度, 但login 唔到, 定係我忘記左密碼?

BeBe媽媽  我係用番YAHOO做通訊! 反正佢包既EMAIL....我地都未有用過!  發表於 11-9-17 01:48

伯爵府

剛剛CHECK番EMAIL,原來我媽咪個A/C,都有PP咖啡券!但都要$129 BELOW:

bb100寬頻上網
家居電話
連增值服務組合(CM017)
..$129
1.首6個月每月30分鐘 IDD 0030 通話時間
2.「開心分享」Pacific Coffee咖啡券,每人至少5張
價值:$140

大宅

回覆 BeBe媽媽 的帖子

唔該晒! 咁即係sales 講既係真既.

BeBe媽媽  我覺得未必囉!如果我老公響網上續,當初係有2張戲飛送.係我地好人(扮)嘻  發表於 11-9-17 01:16

伯爵府

RE: hohodemama BeBe媽媽你之前係咪$99+20電話呀? 發表於 昨天 20:32

我而家用緊個PLAN, 老公話初時係$2XX一個月架! 好似係 BB25!
跟住用左2年幾咁上下....介紹人地平一半,再介紹多個免費! (電話另外比緊好似$4X一個月!)
嚟緊11月到期, 就開始新續既約 $129 包BB100+電話有增值 (昨日先知,原本既TV都包....但我地從未睇過)
其他乜都無得送!因為係電話SALES續!

大宅

想問下我上網同電話唔同時間到期, sales 話個個都係咁, 因為HKBN 要一個月前同你轉電話喎. 係咪真架?!

Sales 企硬話要 $139 (電話無增值), 我話好多朋友都係 $129 喎, 佢叫我比個a/c 或者電話 check 下喎. 講到似層層, 唔知信唔信好.

男爵府

畀面勳章

Why你地個plan都咁低我搬新屋無舖香港x頻要提早解約 (仲有15個月約)要罰$1700 ,現在只有去網x行 8m收我$255 仲貴過100m收費 佢地話新起大廈冇舖光纖要用專線!除左呢兩間我仲可以點?直接用wifi?plz help

BeBe媽媽  我細佬間舖用緊PCCW $3XX一個月,出年先到期. 佢話我知SMARTONE可以咁平.  發表於 11-9-17 00:26
BeBe媽媽  如果唔仲意慢,轉SMARTION丫! $148 包電話&上網.每月任搬屋2次!FREE  發表於 11-9-17 00:25

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唉~~~我又係出年到期依家成日打黎叫我續約..
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

珍珠宮

熱血金章

Creamyhouse 發表於 11-9-15 19:31
年尾先到期, 前2個月已打黎$145, 上個月又打黎$135話因為係100M, 仲已係最平喎!
...

佢又係同我講upgrade左去100m, 所以要貴d.
我叫佢, 咁你幫我downgrage番la, 我唔洗咁快都得架, 你平d就得架啦.
sales笑住話, 係統一晒係100m.
咁! 既係唔係upgrade我, 冇得加.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

有新野, 無元氣100元券送, 換了這個.

hohodemama  點解我係佢個網見唔到呢個既, 係咪email收到架?  發表於 11-9-16 14:21
toffeetong  有野送, 仲係唔係$109先(bb+tel)  發表於 11-9-16 11:43

珍珠宮

熱血金章

BeBe媽媽 109 包唔包電話架? 發表於 1 小時前

$108x24m (bb+tel 冇function){有function係$119/月)

BeBe媽媽  你個價(有FUNCTION)平我$10一個月呀!  發表於 11-9-17 00:23
BeBe媽媽  THANKS!  發表於 11-9-17 00:23
小花媽咪  你個價OK啦! 不過有野送就更好.  發表於 11-9-16 11:37
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

首頁

尾頁

跳至