美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Musee laser咁平,試得過嗎?

水晶宮

引用:回覆+thunder_bunny+的帖子你小腿d毛粗吾粗

原帖由 bearbearip 於 13-07-09 發表
回覆 thunder_bunny 的帖子

你小腿d毛粗吾粗?我驚脫左一次之後d毛仲粗左...但系又吾可以自己脫:sig ...
本身多年黎愈剃愈吉手,反而打左 1- 2 次彩光後,佢已經出慢左同埋再出唔會吉手~

彩光唔會令 d 毛變粗架

大宅

回覆 thunder_bunny 的帖子

你小腿d毛粗吾粗?我驚脫左一次之後d毛仲粗左...但系又吾可以自己脫

大宅

有無人可請教...
我09年join了大概$30000大part脫毛 (分6期比錢, 但我只比了第一期$5000), 我只做了一次就無再去做.

近排見到呢度bk講價錢平左咁多好吸引,便心血來潮打去MUSEE問價錢.
但佢地話我係舊客,唔可以做promote價 & 要我跟舊價完成埋個舊合約.
as我已唔見左舊合約內容,想請問我係咪一定要比返咁多錢??or我可唔可以叫朋友借個名比我去join呢??

大宅

回覆:菠蘿超人 的帖子

7650好平,我join d記好似差唔多2萬幾,我好粗同好多毛孔到生,打左3年18次總有幾條,毛孔就唔覺啦, 好光滑,真係越早打越早亨受

男爵府

引用:Quote:原帖由+lingbelle+於+13-05-20+發表

原帖由 菠蘿超人 於 13-05-20 發表
$7650小腿12次+腋下無限次
Thx

大宅

回覆:musee

剛剛去完咨詢,join6次小腿送underarm, 會員介紹75折,折後$4275可以分三期,希望work la, 原先想淨做underarm, 又要7月尾先有位,如join—個大位就可以快d有得做,所以買左6次明天—次過做兩部位,隔兩個月再做。 另外有冇人買左枝gel? 有冇用呢?

子爵府

引用:已book+下星期二去諮詢+希望唔hard+sell+la

原帖由 tiffanytang 於 13-05-20 發表
已book 下星期二去諮詢 希望唔hard sell la 依家小腿果啲部位大概幾錢度呀? 係分次數? thanks

...
唔hard sell,我join左小腿(12次)$7650 包underarm(無限次),大概2個月做一次

水晶宮

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+13-05-20+

原帖由 菠蘿超人 於 13-05-20 發表
其实我full leg都幾多毛下架,尤其小腿俾我剃到粗晒,一粒粒黑點咁,大腿好少少,我驚12次都唔夠8次 ...
就算佢再出,一定都唔會黑色一點點,會出得慢同幼左,你做三幾次應該摸到唔同左

伯爵府

我Book咗明天

男爵府

已book 下星期二去諮詢 希望唔hard sell la 依家小腿果啲部位大概幾錢度呀? 係分次數? thanks

禁止訪問

引用:so+far我o係musee做彩光underarm做左2年喇

子爵府

引用:Quote:菠蘿超人+發表於+13-5-20+10:36+小腿

原帖由 thunder_bunny 於 13-05-20 發表
12次一定夠~

最初join 大部位6次(可做下手臂&膝下-即係小腿), 咁我下手臂打了2次, 小腿打了4次, 睇下效 ...
其实我full leg都幾多毛下架,尤其小腿俾我剃到粗晒,一粒粒黑點咁,大腿好少少,我驚12次都唔夠8次夠嘅話,我可以用其餘嘅6次退錢,或者轉做大腿$7650我都覺得好贵最驚做完都仲生

水晶宮

菠蘿超人 發表於 13-5-20 10:36
小腿做左幾次??12次夠唔夠??

12次一定夠~

最初join 大部位6次(可做下手臂&膝下-即係小腿), 咁我下手臂打了2次, 小腿打了4次, 睇下效果,
都ok, 出得慢, 同埋幼

於是想清多d, 再join多6次 大部位打小腿, 即係total 打左10次啦~

你地依家咪 "抵打" 囉~ 7千幾12次wor ~ 唔好問我果陣幾錢喇~

時間係難book, 忍下囉~ 咁平~

我過多5/6年要帶個女去打啦~ 佢對腳似足佢老豆~ mouth:希
望到時5千幾打12次送永久underarm 啦~
而且我唔想佢好似我地細個亂用剃刀, 搞到個underarm 色素變黑~ 黑左好難搞返白架~

子爵府

引用:佢仲有無其他療情好介紹,一樣唔hardsell?

原帖由 chitling17 於 13-05-20 發表
佢仲有無其他療情好介紹,一樣唔hardsell?
尋日上過去,join埋,唔hard sell!

子爵府

引用:咁我停左咁耐,underarm+喺中間位置的確有

原帖由 thunder_bunny 於 13-05-19 發表
咁我停左咁耐,underarm 喺中間位置的確有二、三條生番出黎,但好幼,模係唔覺既,冇打算返去再打彩光喇, ...
小腿做左幾次??12次夠唔夠??

子爵府

佢仲有無其他療情好介紹,一樣唔hardsell?

子爵府

引用:Quote:原帖由+菠蘿超人+於+13-05-19+發表今

原帖由 lingbelle 於 13-05-20 發表
小腿幾錢呀?都係任脫?
$7650小腿12次+腋下無限次

水晶宮

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+13-05-20+

原帖由 yuyu.c 於 13-05-20 發表
之前問過$1000四次。
如果我自己我會做埋佢,去Sogo 行個圈都買左一千蚊啦,如果你 underarm 4次已經出得好慢同唔多覺,upper lip 應該差唔多

大宅

so far我o係musee做彩光underarm做左2年喇,已經冇晒咁滯~有同事做激光,做左好多次都冇效果,上個月refer左幾個同事去join都係$333 *

首頁

尾頁

跳至