懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

網上睇到aprica同combi都有後搖,而peg perego有千秋搖,但有d品牌又無得搖,查實搖衣個功能有無用? 還是分開買唔搖的high chair,再買電動的搖床?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得搖功能有用呀,初生個陣阿囡扭計,
我會放佢上去搖下佢,安撫下佢,
其實買一張就夠,唔駛分開再買兩樣野

侯爵府

回覆 iaminvisible 的帖子

認同你啊,C6一 抱阿B就會習慣性“搖”,我媽見到就會閙;“搖啊搖啊,之後你自己來搖”哈哈哈哈哈哈~因爲我B我阿媽臭

大宅

回覆:請教high chair應該點選?搖的功能有無用?

我覺得搖功能同high chair放埋一齊好啲,因為可以買少一樣野放喺度,我bb6個月到已經冇用搖功能喇,我用緊combi

別墅

Aprica good

別墅

咁搖功能同high chair放埋一齊?定分開好^_^

大宅

搖初生時有用,可止哭,咁如果bb已經開始坐,就好少再用搖呢個function

複式洋房

我就覺得唔搖好d丫,好地地整咩要搖個bb呢?我自己都同屋企人講左第時抱住都唔準搖我個bb~XD純粹個人立場

首頁

尾頁

跳至