自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有冇買jelly beans 鞋,去邊度買有多D款,價錢平,請報料
thx

大宅

原文章由 timtimka 於 08-2-18 14:27 發表
大家有冇買jelly beans 鞋,去邊度買有多D款,價錢平,請報料
thx

灣仔道新世紀廣場1樓, 果度有1間專賣jelly beans 鞋, 另有1間都有賣jelly beans, 但仲會賣其他衫, 呢2間買會比 SOGO 平$200左右~~

等待驗證會員

tulipsodas
請問普遍會係幾錢到,,例如一對就咁穿ge款,,即好似婆你鞋咁個d,,我平時買開多數原價$540再有折咁!!!想知你講個間平幾多??咁可以買多d ma!!!thxthx

大宅

荃灣城市廣場,無記錯普通款$480一對,款式都多,可以從相簿訂貨。

男爵府

我見荃灣嘅"荃豐商場"同佢連住嗰幾個商場都有好多間舖都有好多Jelly Beans款選擇,但要check下價錢,間間唔同(問咗價先買啦),春裝款由400蚊起到啦,我試過去第一個場(荃豐)同第四個場(昌寧)同款相差90蚊呀...可能租金貴好多,佢哋都要"圍皮"...
原文章由 朱扒王 於 08-2-18 16:25 發表
tulipsodas
請問普遍會係幾錢到,,例如一對就咁穿ge款,,即好似婆你鞋咁個d,,我平時買開多數原價$540再有折咁!!!想知你講個間平幾多??咁可以買多d ma!!!thxthx ...
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

大宅

原文章由 朱扒王 於 08-2-18 16:25 發表
tulipsodas
請問普遍會係幾錢到,,例如一對就咁穿ge款,,即好似婆你鞋咁個d,,我平時買開多數原價$540再有折咁!!!想知你講個間平幾多??咁可以買多d ma!!!thxthx ...

$399又有, $499 都有0架~~~

等待驗證會員

THX !!等我都四圍去睇睇先

首頁

尾頁

跳至