美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問sis 靚媽們,我睇緊nuskin d spa機,心思思想買,但未用過,有出左好多代,唔識揀,想請問有無人用過?係米真係講到甘勁甘有效?
如果話要經常用我無問提,我每日都花好多時間護膚

大宅

up

大宅

回覆:nuskin spa 機有無用????

我覺得好有用,我自己用咗好多年,年頭亦換咗新機。比起出面做機化算好多,有效果,又可以anytime自己做。facial, 去紋,收緊,通淋巴全部自己做. 面和身都用得。如果你想我分享多啲,PM我。

大宅

最關心BB問題熱投勳章

我用緊Spa 2,ok呀!

男爵府

對我嚟講係冇用

令囝囝健康快樂,知書識禮;與丈夫分享分擔,無限支持,就是我對社會的一份貢獻

大宅

即時會有啲效果,夜晚做完面係會有提升效果,不過第二朝起身又打回原形,啲gel價錢貴,部機又貴,唔值!
之前有jm分享過,用其他美容機效果好過nuskin,又唔需要用專用gel,你搵啲舊post睇下

文迪羊    發表於 15-5-18 18:25

大宅

回覆:tatababyy 的帖子

排毒瘦面ok

大宅

回覆 Katelyn^.^ 的帖子

係?!其實我想揾部做身 做身仲有咩機好阿?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

引用:請問sis 靚媽們,我睇緊nuskin d spa機,心

原帖由 tatababyy 於 15-05-17 發表
請問sis 靚媽們,我睇緊nuskin d spa機,心思思想買,但未用過,有出左好多代,唔識揀,想請問有無人用過? ...
有嘅,但要 keep 住做,無底深潭唻嘅

大宅

引用:回覆 Katelyn^.^ 的帖子係?!其實我想揾部

原帖由 tatababyy 於 15-05-18 發表
回覆 Katelyn^.^ 的帖子

係?!其實我想揾部做身 做身仲有咩機好阿?
我有次睇呢度jm講解,佢用過好多部機,但我唔記得佢講邊部,我又無save 到

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:請問sis+靚媽們,我睇緊nuskin+d+spa機,心

請問sis 靚媽們,我睇緊nuskin d spa機,心思思想買,但未用過,有出左好多代,唔識揀,想請問有無人用過? ...
我有用,部機有5個Function! 可PM我話你知

複式洋房

請問懷孕可以用嗎?因為我都想買

男爵府

我唔SELLER, 一星期用一至二次左右. 瘦面效果都OK.

複式洋房

回覆:lovenei 的帖子

可以呀 我開始懷孕用到而加 坐月都用 擺滿月個個都話唔似生過

大宅

引用:請問sis 靚媽們,我睇緊nuskin d spa機,心

無用!我部機放咗喺度封塵!你見咁多人叫你pm佢,又有新國民出嚟讚好,自己諗下咩事!

大宅

回覆:wccm 的帖子

hahaha 我知啊 所以以經無覆同打消左念頭,真係超多人pm我 有d講到幫埋我買tim 無啦啦甘熱情真係嚇親lol

lou2003b    發表於 15-6-14 13:08

大宅

其實nuskin有成個體驗館係銅鑼灣,如果要試咪搵自己識嘅朋友試咯。spa機係可以自己買,唔需要搵人買。我7年前用spa機瘦面瘦手臂結婚,覺得好好用。而家生完BB想減肥,又再用番spa機,都仍然覺得好好用。

首頁

尾頁

跳至