跳至

首頁

尾頁

別墅

我見08年2月媽媽籌辦緊1歲party,想問下我地都會攪bb1歲party架呵?
雖然x'mas party 已經見到好多bb,但生日月一齊慶祝會好開心架!

公爵府

好媽媽勳章

x'mas party因為要返工, 無得join已經好慘, 如果可以搞1歲party就good喇, 到時無論如何都要攞定大假參加

原文章由 水太太 於 08-10-9 11:17 發表
我見08年2月媽媽籌辦緊1歲party,想問下我地都會攪bb1歲party架呵?
雖然x'mas party 已經見到好多bb,但生日月一齊慶祝會好開心架!

別墅

十萬個支持 ...

大宅

各位 mama

1歲 生日 party 咁大件事當然會攪啦, 不過我們現正籌備 Christmas Party, 記得留意我哋日後活動資訊!!

Ceci

歡迎入嚟呢到探吓謙謙, 做個 Blog 友
http://hk.myblog.yahoo.com/cecilau0919

大宅

我哋已經開始構思緊ga la!生日party咁緊要嘅日子一定要一齊happy la!

不過現階段我哋主力忙緊第一個function --- X'mas Party先!霧求令大家玩得開開心心ma!﹝其實生日會亦同步收集資料中﹞

1歲生日Party我哋就會火速籌備ga la!請大家密切留意la!

別墅

好期待哦~

別墅

太好喇!
我都知我地3月會既幹事係好有幹勁既,活動一浪接一浪,好開心呀! 辛苦晒你地!
可以一齊 好野!

大宅

1 歲生日咁大件事, 點可以唔搞大佢? 不過, 搞掂x'mas party 先啦.

我都驚太多人想參加, 到時會唔夠位. 各會員記得要密切留意自己嘅email, 當然, 仲有係 bk 一定會公佈啦. 如果有咩意見嘅話, 都可以盡早提出, 等我地有多d 野諗.

哈哈...諗起就開心!

大宅

回覆 #1 NokNam 的文章

咁即係提我努力d搵場地la ...

收到!今次搵個勁d嘅 ~ 攪大佢!yeah ~

複式洋房

我可以幫我囡囡join埋一份呀, 我女兒3月8號出世架, msn:[email protected]

男爵府

原文章由 elaine1211 於 08-10-27 15:44 發表
我可以幫我囡囡join埋一份呀, 我女兒3月8號出世架, msn:[email protected]

我又岩啵,.. call 埋我啦!

複式洋房

支持!! call 埋我

大宅

大家如果真係想join 1歲party, 記得要登記入會先喎! 己登記而又未交回問卷的, 記得盡快填妥並寄回.

複式洋房

我想問點樣登記架, 因為我晚上沒有時間online的, 平時就有msn:[email protected]

別墅

原文章由 NokNam 於 08-10-28 13:03 發表
大家如果真係想join 1歲party, 記得要登記入會先喎! 己登記而又未交回問卷的, 記得盡快填妥並寄回.

乜野問卷呀?我已經入咗會,連email都收過喎!

複式洋房

Dear NokNam
I haven't received 問卷 . 我已經PM my email to U. please send it again
I want to join 1歲party.
thank you

大宅

回覆 #13 NokNam 的文章

已寄回問卷請確認收妥

公爵府

好媽媽勳章

我入o左會, 有收過x,mas party既mail, 但其他問卷? 無收過mail ar

原文章由 NokNam 於 08-10-28 13:03 發表

大宅

我都join咗會, 但都係未收到問卷呀!

大宅

問卷應該係10月8日or 9日, 由"08Mar 媽會"以email 通知大家正式成立的時候以附件寄出.

如果有已登記的會員(一早pm咗email 俾朝日太太) 無收到問卷, 請PM 我一次, 以便我再寄出.

li 723: 我email 咗俾你.
fionlihf: 已經收到, thanks!
elaine1211: 我會email 俾你, 有問題你pm我, 唔駛公開自己email.

水太太/chloemummum/CherryIce: 如果收唔到, 麻煩你地將email address 再 PM俾我, 我再send 番個問卷俾大家.

首頁

尾頁

跳至