婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

嬲係唔係正常?

佢地加左對方facebook 跟住有次佢地幾個人出去(我冇去),叔仔個女朋友單獨同我C6自拍,岩岩個幾鐘之後叔仔個女朋友貼左張相係我C6個facebook到仲打左個心我睇到好嬲,但C6又話當佢妹,又話人地外國返黎打個心好普通

有次我同C6上叔仔屋企,見到叔仔女朋友剩係著住個胸圍(好似搵緊衫定換緊衫),跟住仲同我地講sorry,始終我覺得唔係幾好 但係C6又話當佢妹冇諗衰野,話我疑心大

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

點講呢?
可以話鬼妹仔性格....但你C6都應該識忌諱下...人地都係女仔

你誤會佢都好正常...但又會話你唔信佢.
信佢....但自己個心又唔舒服...好矛盾

同C6傾下..可以玩...但D保持距離得唔得

珍珠宮

回覆樓主:

又係尼啲講法,當人係妹,大家係好朋友~
搞曖昧嘅最簡單解釋~你老公懶到呢~

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

叔仔, 佢女友, 你C6

3個都有問題

1314625    發表於 17-6-23 14:05

我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

公爵府

女就算係鬼妹性格,但都唔應該咁隨便,我唔信你叔仔會唔介意,你嬲係正常。反而你C6就好有問題,有婦之夫,佢自己都應該避忌下啦,仲係自己細佬嘅女朋友, 假如我係細佬,一定反枱。

大宅

未婚家嫂 發表於 17-6-20 12:09
嬲係唔係正常?

佢地加左對方facebook 跟住有次佢地幾個人出去(我冇去),叔仔個女朋友單獨同我C6自拍,岩 ...

真羨慕。。。鬼妹仔! 好細佬懂分享,孔融讓梨!

認真,每次你老公和叔仔女友出街,你都一齊去囉,因為其實你禁止又於禮不合,惟有死跟!

大宅

回覆樓主:

或者你試吓唔好用呷醋嘅方式同c6講,同c6分析吓細佬女朋友同佢咁fd咁行為,會唔會攪到細佬唔開心,會唔會呷醋,如果佢話細佬唔係d咁小器,咁易呷醋嘅人,你反問返c6,如果你同第二個男人玩咁埋,又係fb度post相加心心,你見到會唔會無感覺,應該無一個男人會接受自己女友/老婆同其他男人咁close

用細佬嚟做藉口嚟話佢,唔好用自己,用自己c6只會覺得你小器,呷醋,無聊攪嘢嚟嘈,但用細佬嚟做開場白嚟指出問題,我諗佢應該會去聽吓你嘅分析係咪真係有問題

大宅

cchwin 發表於 17-6-20 13:34
或者你試吓唔好用呷醋嘅方式同c6講,同c6分析吓細佬女朋友同佢咁fd咁行為,會唔會攪到細佬唔開心,會唔會呷 ...

認同!

大宅

嬲係唔係正常?

佢地加左對方facebook 跟住有次佢地幾個人出去(我冇去),叔仔個女朋友單獨同我C6自拍,岩 ...

咁睇下佢地行左幾耐啦~如果岩岩識,俾我都嬲架,個女仔性格大家都未知清,點知係唔係同叔仔玩玩下,之後會唔會唔熟唔食,但如果個女仔同叔仔好穩定既,你就真係攞黎嬲,

男爵府

嬲係唔係正常?

就算當人地係妹都應該避忌下喇,你叔仔唔介意你C6同佢女朋友料得咁埋?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

嬲係唔係正常?

你同返叔仔自拍囉又

未着衫又搵緊衫又真係
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

回覆樓主

以其人之道 還治其人之身。樓主又同其他男仔朋友自拍,之後貼係facebook,tag返個friend,再加心心,然後跟個c6講:下?識左個男人10幾年啦,要有嘢一早有嘢啦,心心係玩下好平常je,我當佢係啊哥架jar!

複式洋房

Karly123 發表於 17-6-20 17:01
以其人之道 還治其人之身。樓主又同其他男仔朋友自拍,之後貼係facebook,tag返個friend,再加心心,然後跟 ...

我都有諗過 但係佢好信我
我話佢佢反而話我唔信佢 其實我都信佢 係唔信個女人

複式洋房

嘉德莉澳 發表於 17-6-20 14:37

咁睇下佢地行左幾耐啦~如果岩岩識,俾我都嬲架,個女仔性 ...

識得耐過我幾年 但我唔覺得識耐d就可以咁做 我c6仲話咩當佢家人唔會有性反應 仲話可能叔仔個女朋友係老爺面前淨係著bra都唔會覺得有問題

複式洋房

fungwongphie 發表於 17-6-20 15:47
你同返叔仔自拍囉又

未着衫又搵緊衫又真係

我c6好小吃醋架同埋就算有影我都唔會打個心貼係叔仔個fb wall到囉 人地唔知以為我係佢女朋友咁點

複式洋房

chengkayan 發表於 17-6-20 15:46
就算當人地係妹都應該避忌下喇,你叔仔唔介意你C6同佢女朋友料得咁埋?
...

唔多介意 但胸圍個單野佢好似唔知?

複式洋房

dativebond 發表於 17-6-20 14:09
認同!

佢話細佬好信佢女朋友唔會覺得有問題 話我諗太多

複式洋房

cchwin 發表於 17-6-20 13:34
或者你試吓唔好用呷醋嘅方式同c6講,同c6分析吓細佬女朋友同佢咁fd咁行為,會唔會攪到細佬唔開心,會唔會呷 ...

我覺得佢真係好蠢 都唔明女人諗乜 佢話佢唔介意我同男性朋友玩得埋 因為佢信我唔會做傷害佢既事 仲叫我信佢 我一路都信佢架其實 我唔信個女人姐 同埋我覺得好眼寃囉睇到d小動作

複式洋房

dativebond 發表於 17-6-20 13:14

真羨慕。。。鬼妹仔! 好細 ...

我唔太想去我唔太鐘意同男家人來往 奈何c6屋企成日有聚會 通常我避得就避

複式洋房

Miulo 發表於 17-6-20 13:09
女就算係鬼妹性格,但都唔應該咁隨便,我唔信你叔仔會唔介意,你嬲係正常。反而你C6就好有問題,有婦之夫, ...

佢問返我轉頭話如果佢當個女人係屋企人 冇性反應 點解要避忌(c6都係外國住過) 我覺得觀念好唔同 我可能真係比較傳統

首頁

尾頁

跳至