跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

07/08-09/08有bb展,不如join埋一齊去好唔好?星期六ok嗎?
如果去就join it...
id...有無靚b出席?
ivykinder----yes

洋房

我會7号去呀

別墅

我要返工啊,所以8号下午先去得啊...

別墅

我會去, 但仲15/16帶唔帶埋bb去。帶埋bb又怕太多人。若果唔帶,又要有好多安排

男爵府

我之前去過bb展, 果度超多人同超迫, 如果你地要去, 最好唔好同bb去, 會好危險, 無人會讓你地; 同埋我覺得價錢唔係平好多, 同出面差不多, 不過可能會多左少少贈品, 如果你想入bb會, 最好print 定 label攞去, 咁會快好多!

原帖由 surpriseBB 於 09-7-20 09:05 發表
我會去, 但仲15/16帶唔帶埋bb去。帶埋bb又怕太多人。若果唔帶,又要有好多安排

別墅

我都係8號只得,因要就老公一齊去.....

別墅

回覆 5# elaine_272 的文章

Thank you for your opinion.咁等我預備下先

複式洋房

原帖由 elaine_272 於 09-7-20 12:19 發表
我之前去過bb展, 果度超多人同超迫, 如果你地要去, 最好唔好同bb去, 會好危險, 無人會讓你地; 同埋我覺得價錢唔係平好多, 同出面差不多, 不過可能會多左少少贈品, 如果你想入bb會, 最好print 定 label攞去, 咁會快好 ...

print 定 label, 咩label呀???

別墅

由於係bb expo 有好多表格要填, 咁就要囉唔少個人資料, 填左就有贈品喇, 唔係到時就會填到手都軟埋. 不過唔知有冇媽媽知道要print 定幾多張label 呢?

個label 要寫
1) 媽媽全名
2) 地址
3) 電話
4) 身份証號碼
5) 小朋友名字
6) 小朋友出生日

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

別墅

原帖由 ivykinder 於 09-7-20 01:58 發表
07/08-09/08有bb展,不如join埋一齊去好唔好?星期六ok嗎?
如果去就join it...
id...有無靚b出席?
ivykinder----yes

我同老公都會出現呀, 但就唔帶bb.
會約埋chole16 一齊於8/8 中午去..你會一齊嘛?

Born         3.185kg     5 Months  7 kg
1 Month    4.21kg       6 Months 7.87kg  
2 Months  5.24kg       12Months 9.4kg
4 Months  6.93kg       13Months 9.6kg

男爵府

1間bb會用1張label, 你預大約三十幾張度, 用唔晒可以留番明天, 好過唔夠用, 要花多d時間填資料~

原帖由 boatang 於 09-7-23 00:21 發表
由於係bb expo 有好多表格要填, 咁就要囉唔少個人資料, 填左就有贈品喇, 唔係到時就會填到手都軟埋. 不過唔知有冇媽媽知道要print 定幾多張label 呢?

個label 要寫
1) 媽媽全名
2) 地址
3) 電話
4) 身份証號碼
5) ...

大宅

我7號去呀~無咁多人~我去左4年~一年比一年禮物多~上年同幾個朋友一齊去(佢地無小朋友既)淨係取禮物都滿左一個21吋行理箱~所以今年為左亞囡有多d禮物~我都會帶行理箱去~~hehe

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 boatang 於 09-7-23 00:22 發表

都好呀...我自己一個去咋...老公返工...果日我day off...
你有我電話你打比我吖...或者係去邊到等...

男爵府

yeah yeah.. 一齊去!!! 

原帖由 ivykinder 於 09-7-25 00:27 發表

都好呀...我自己一個去咋...老公返工...果日我day off...
你有我電話你打比我吖...或者係去邊到等...

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 CARMEN-LUI 於 09-7-24 22:50 發表
我7號去呀~無咁多人~我去左4年~一年比一年禮物多~上年同幾個朋友一齊去(佢地無小朋友既)淨係取禮物都滿左一個21吋行理箱~所以今年為左亞囡有多d禮物~我都會帶行理箱去~~hehe ...

咁我就"橙"喇自己一個去...

別墅

我又想7號去呀!不如一起呀?

原帖由 CARMEN-LUI 於 09-7-24 22:50 發表
我7號去呀~無咁多人~我去左4年~一年比一年禮物多~上年同幾個朋友一齊去(佢地無小朋友既)淨係取禮物都滿左一個21吋行理箱~所以今年為左亞囡有多d禮物~我都會帶行理箱去~~hehe ...

洋房

我七號都約咗D朋友下晝去呀,唔知有冇機會見到你地呢?

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 boatang 於 09-7-23 00:22 發表

你地想幾點呀...不如係MTR既恆生等...

別墅

i can also go 7 Aug !!

別墅

7 號會去的媽媽呀? 不如我地在這兒約埋一起去la, 一起去有襟悶呀! 反正我得一個人, 唔帶b 去!

首頁

尾頁

跳至