自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

頭先落西鐵,我已經一開門就落車個種,但有對夫妻推住架bb車就以為自己大哂甘,人地未落哂車就推架bb車入黎,成個車碌刮過我腳面 話佢,仲要睥住我,好似我阻住佢上車甘!!!

到底你地知吾知咩叫先讓乘客下車,再上車?

真系好忟!!!

cat_koo  唔著涼鞋都無咁傷,都唔知被碌過幾多次  發表於 13-10-25 11:22

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:推住bb車的各位,我想講你地吾系大哂嫁!!!

唉,有啲人係咁。我仲見過在等過馬路時,幾架bb車並排而媽媽們在吹水,有得過又唔過阻住曬

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實唔關有無BB車問題....

係個2夫婦好無家教.....

唔好嬲...唔好同D人一般見識

MARCHYAN    發表於 13-10-25 15:00
oldmongtung    發表於 13-10-25 11:19

子爵府

引用:其實唔關有無BB車問題....係個2夫婦好無家

原帖由 八婆仔@ 於 13-10-23 發表
其實唔關有無BB車問題....

係個2夫婦好無家教.....
平時都算,今日最慘系著左平底鞋,中得好應

男爵府

畀面勳章

回覆:女皇陛下 的帖子

我都試過比用來裝貨的BB車車過腳面,發現車裡不是小朋友我更嬲

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

所以我喜歡用揹帶揹仔;又方便又5會阻到人;但腰骨會累D。
無辦法香港實在太細;人又多!

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

都真係唔關推唔推住車既問題,好明顯係果兩夫婦有問題

lok1503    發表於 13-10-25 18:36
cat_koo  完全係人既質素問題  發表於 13-10-25 11:24
⋆☆知足常樂

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

正白痴,驚死冇位坐,唔識讓人落車先。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

捉住佢,報警。佢地"危險駕駛"。

不知所謂的乙陸!!!

象牙宮

香港地大把呢d 人, 撞人幾次唔識講sorry,
重要 "jeep" 你.:pppp:

伯爵府

家陣D BB車真係好大部,擒日見到部個轆同電單車個轆有得揮。

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

係嗰2公婆ge問題

大聲喝返佢地:"知唔知咩叫先落車後上車呀!? 趕住去投胎咩!!!!?"

子爵府

引用:係嗰2公婆ge問題大聲喝返佢地:"知唔知咩叫

原帖由 丫雅 於 13-10-23 發表
係嗰2公婆ge問題

大聲喝返佢地:"知唔知咩叫先落車後上車呀!? 趕住去投胎咩 ...
已喝,之後狂睥住,好似我錯甘:pppp:

子爵府

引用:捉住佢,報警。佢地"危險駕駛"。

原帖由 chowqv 於 13-10-23 發表
捉住佢,報警。佢地"危險駕駛"。
應該系冇牌駕駛

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

女皇陛下 發表於 13-10-23 18:38
已喝,之後狂睥住,好似我錯甘
噢~ 佢地唔係啤你,而係天生對眼有問題,令人睇上黎好似啤緊人咁

珍珠宮

大宅

大家有冇覺得依家的BB車好大架,有D直情好似推一張BB床出街。最慘在電梯內,架車入咗,大家都唔駛入

cindychan330    發表於 13-10-25 11:52
wcpcelia    發表於 13-10-25 08:44

大宅

引用:都真係唔關推唔推住車既問題,好明顯係果兩

原帖由 WiNniE_726 於 13-10-23 發表
都真係唔關推唔推住車既問題,好明顯係果兩夫婦有問題

水晶宮

唔係個個推住bb車都會咁囉,只係個別人士無教養,無謂一竹篙打一船人

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

:pppp:

首頁

尾頁

跳至