美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:tiffytiffy2002+發表於+13-8-17+02:0

原帖由 tpcmela 於 13-08-17 發表
係呀~~ 我上次都係咁... 所以買唔到
仲等我揀好哂 諗住俾錢 陰公

侯爵府

引用:Market第二擊終於到咗喇!!但好不幸其中有

原帖由 pinkcat922 於 13-08-17 發表
Market第二擊終於到咗喇!!但好不幸其中有支洗頭水爆咗小小出黎,抹到我死呀!!
你買咁多洗頭水??有排用

侯爵府

引用:Water++lemon味試飲中。。。。個味聞落好香

Water+ lemon味試飲中。。。。個味聞落好香但飲就唔覺,但又唔似普通水淡茂茂

...
我都飲緊!一日一杯正常味道

侯爵府

引用:Quote:原帖由+tpcmela+於+13-08-17+發表係

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-08-17 發表
仲等我揀好哂 諗住俾錢 陰公
唯有唔買innisfree既野

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tpcmela 發表於 13-8-17 14:39
你買咁多洗頭水??有排用

有D幫人買架,得3支係我架咋

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tpcmela 發表於 13-8-17 14:40
我都飲緊!一日一杯正常味道

我今日飲緊第2包喇!!!!因我平時都飲超多水

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

dadawong928 發表於 13-8-17 11:47
我想問玫瑰煲條link?thanks!

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=288119357

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都買左WATER PLUS, 但遲遲未發貨, 爭佢一間咋~ 仲要買時13900 WON, 而家9900 WON, 蝕鬼晒, 我買左30條LEMON, 30條麥茶, 希望好飲啦

伯爵府

引用:我都買左WATER+PLUS,+但遲遲未發貨,+爭佢一

原帖由 mechu 於 13-08-17 發表
我都買左WATER PLUS, 但遲遲未發貨, 爭佢一間咋~ 仲要買時13900 WON, 而家9900 WON, 蝕鬼晒, 我買左30條LEM ...
有冇link ar?

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

cathy29 發表於 13-8-17 18:33
有冇link ar?

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=275121720&pos_shop_cd=EN&pos_class_cd=90000032&pos_class_kind=T

大宅

呢2日禁極COMBINE SHIPMENT都冇反應?有冇人遇到同一個情況?

大宅

回覆:Happy Gmarket揮手區Part 2

呢隻whoo 嘅 cc cream 好好用,本人覺得同 Hera cc cream 有得揮!

別墅

伯爵府

引用:+

飲左咩情況呀?有冇咩成效?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

pinkcat92 發表於 13-8-17 12:46
Market第二擊終於到咗喇!!但好不幸其中有支洗頭水爆咗小小出黎,抹到我死呀!!
呂防脱好用嘛?会否好立?仲有隻巾巾,爽?請問可否分享條link.?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

其實仲想問下,gmarket. 会否訂多D,運費会平D?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+pinkcat922+於+13-08-17+發表

原帖由 cathy29 於 13-08-19 發表
飲左咩情況呀?有冇咩成效?
因我飲咗一日,所以未見有咩效果,但個味幾好唔錯

珍珠宮

引用:Quote:pinkcat92+發表於+13-8-17+12:46+Mar

原帖由 Rainy 於 13-08-19 發表
呂防脱好用嘛?会否好立?仲有隻巾巾,爽?請問可否分享條link.?
我仲未拎返屋企用,但我朋友話用咗之後啲頭髮滑咗,而巾巾就未黎m所以試唔倒住

珍珠宮

引用:其實仲想問下,gmarket.+会否訂多D,運費会

原帖由 Rainy 於 13-08-19 發表
其實仲想問下,gmarket. 会否訂多D,運費会平D?
訂得多咁個運費拉返開你買嘅野當然會平啲啦!好似我上次買咗十幾廿樣野除返開每樣野嘅運費只需要十幾蚊一樣,超抵

大宅

各sis
如果cancel 左其中一個order .其他貨係咪會快點send ?大約要幾耐左右? thanks

首頁

尾頁

跳至