夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:回覆 jackiemei 的帖子我每年年頭去黃大仙

原帖由 kcpak 於 15-05-14 發表
回覆 jackiemei 的帖子

我每年年頭去黃大仙求簽,識C6個年解簽佬話你真命天子出現左,婚後我同C6出現好多問 ...
3年同一支簽?
我覺得黃大仙好靈的 。

大宅

momoo 發表於 15-5-14 20:44
我替妳個朋友感到好可惜呀
唉。高人話左,一錯過呢一個就冇。。。。。十幾年了。。。真係。。。。。。。。。。。。。。。。 現在仍是一個人。

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:想當年一次偶然機會算命,我那些年正單身,

原帖由 hohoma16 於 14-08-18 發表
想當年一次偶然機會算命,我那些年正單身,算命阿姨講到我在什麼方位結識真命天子,個姓屬咩類,即金木水火 ...
i want to know more details. thx

用戶要求終止服務

green1apple 發表於 14-8-18 18:07
各位jm你地有無去過廟街嗰d師父呀?
信唔信得過呀?
有試過1、2個,但都好流....

hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

大宅

廟街個人試過幾檔,莫同黃都OK的,蓮花宮伯伯都OK,貴少少,但係睇紫微躁錯~~~ 其實他不是睇籤,係睇紫微~ 名氣都有才氣旁住先長久~ 最癈係廟街何天成何榮軒,個啊伯真係100%騙錢,唔咳你睇相都要有睇相知識啦~ 他最多識起八字盤,然後睇相的話你係女一定會講你係男會點,睇男的話一定會講你係男會點, 同埋會拎塊鏡話你兩邊面唔對稱,左右相不一致, 個個客都講,再落去就會話,你若出外發展會點,完全唔提你係香港會點........ 睇過黃大仙,廟街,蓮花宮,樓上咁多間.......最騙錢就係他........ 仲要係你一流電話就會狂打電話不停叫你給錢給錢再睇再睇,睇相時又會叫你禁機,不停問: 你中銀定邊度呀,去禁錢啦,好多野睇.........騙錢騙到竟然夠膽拎客人的個人資料時晨八字俾我睇,叫我睇下人地的命,嘩! 上面有齊人的全名,歲數,命盤........真無道德~~~ 我睇完即時拒絕! 因為唔想成為下一個受害人~~~

民房

回覆:姻緣算命

Where?how much?

大宅

引用:廟街個人試過幾檔,莫同黃都OK的,蓮花宮伯

原帖由 tinlingyuetka 於 15-05-17 發表
廟街個人試過幾檔,莫同黃都OK的,蓮花宮伯伯都OK,貴少少,但係睇紫微躁錯~~~ 其實他不是睇籤,係睇紫微~ ...

伯爵府

回覆:姻緣算命

有睇過,佢話我27歲會結婚,講得出係外國人同邊年出世,婚後好快生小朋友,但我地會分開。我24-5歲果年識左ex, 佢地計天地加一歲,所以係準的,因當時好快已訂婚,有bb,但冇註冊。之後分開我返左香港,後來再睇,佢話我2017年會再婚,另外有個人幫我睇過命盤又係話我2017年再婚,都會係外國人。我都有人追,又真係追親都係外國人

用戶要求終止服務

kimchimom 發表於 15-5-18 01:12
有睇過,佢話我27歲會結婚,講得出係外國人同邊年出世,婚後好快生小朋友,但我地會分開。我24-5歲果年識左 ...
請問可否pm 我你師傅的details? 謝謝!
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

大宅

回覆 hohoma16 的帖子

可否介紹比我邊到算下,謝謝

大宅

回覆 Toffeegirl 的帖子

我有興趣,可否介紹比我,謝謝

大宅

回覆 mybabylove 的帖子

我有興趣呀!請問可否pm師傅資料給我?謝謝!

公爵府

回覆:momoo 的帖子

咁都有得算架?真係唔知

大宅

回覆:bkbk90 的帖子

是多年前的事,她不在香港的,我也沒機會見她了。

大宅

回覆:Toffeegirl 的帖子

Please pm me the information of the sifu please

男爵府

引用:我係婚後因c6出軌,而走去算鐵板,結果話我

原帖由 joyce1982 於 14-08-18 發表
我係婚後因c6出軌,而走去算鐵板,結果話我老公就係佢,我就認命直到而家。(命書有講明老公係屬乜,咩命人 ...
Can u pm c fu detail to me ?

複式洋房

回覆:kimchimom 的帖子

可否pm我師傅聯絡方法,thx

複式洋房

回覆:小詠 的帖子

可否pm我師傅聯絡方法,thx

複式洋房

回覆 hohoma16 的帖子

可以pm我嗎?好想睇下,姻緣遲遲未到!
雖然隔左咁耐先回覆,但希望你睇到

複式洋房

回覆 kimchimom 的帖子

可唔可以pm我?感激

首頁

尾頁

跳至