親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

唔按得耐呢...亞囡會等得唔耐煩ga...
原帖由 lestat 於 09-7-27 14:38 發表
45minsC6一定唔夠喉, 我見人哋介紹2 hrs都係300b左右, 真係抵過去大6, C6最少要按2 hrs, 仲話到時最好可以日日揼.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想換過電視機櫃, SAT去ikea睇, 好普通果D都要6仟, 巧貴.
原帖由 LongRyan 於 09-7-27 14:13 發表

租樓真係要用好多錢架, 我幾年前都係租, 又要置+c, 又要買好多濕碎野, 又要比deposit.....

我呢個月都要洗好多 , 屋企做左d小維修星期六先找左数, 又要買sofa........巧窮下...... ...

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 lestat 於 09-7-27 14:42 發表
我都想換過電視機櫃, SAT去ikea睇, 好普通果D都要6仟, 巧貴.

Ikea d野麻麻地, 唔值. 你有無係果個商場其他+c 鋪睇過? 不過間間都巧貴下!!! 我尋日係茲x尼睇左張sofa 65拆都要$7100, 但同c6都好鬼鐘意, d錢真係好唔見洗.....

大宅

我去完沙巴返來拎哂d衫去磅洗.

原帖由 GaryF 於 09-7-27 13:40 發表
我尋晚12點先返到屋企, 都拿拿林開左一機, 仲晾埋搞到2點先訓! 我都想今日放埋假, 可惜已經無假, 要留黎陪細少開學! 我見到幾大袋都想死! 洗...晾...收...燙...

...

大宅

我坐aa時有叫兒童餐比個仔, 因為有transformer咭送

原帖由 portiabb 於 09-7-27 14:00 發表
坐過aa...真係唔錯wor...架機好新淨...只要唔介意無餐食就ok囉...不過亞囡係搭第2程之前問我地...係咪又係坐果架紅+白ge機...佢話唔想坐呢架...因為無野食 ...

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

AA係咪唔可以帶FOOD上機食
原帖由 fionayeung 於 09-7-27 15:07 發表
我坐aa時有叫兒童餐比個仔, 因為有transformer咭送

侯爵府

果個商場D+C多數都係歐洲進口貨, 拆左我都覺得好貴mouth: , Ikea d+C真係好一般, 不過去果度最主要都係為左食熱狗
原帖由 LongRyan 於 09-7-27 14:59 發表

Ikea d野麻麻地, 唔值. 你有無係果個商場其他+c 鋪睇過? 不過間間都巧貴下!!! 我尋日係茲x尼睇左張sofa 65拆都要$7100, 但同c6都好鬼鐘意, d錢真係好唔見洗..... ...

大宅

佢講唔可以.

原帖由 lestat 於 09-7-27 15:11 發表

珍珠宮

我覺得佢地唔多理, 上次我班機d大陸人好多自己帶杯面, 不過d空姐唔比熱水, 佢又唔出得去自己'針', 最終都要order野食. 如果你帶'老麥'果d應該ok.

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-7-27 15:16 發表
果個商場D+C多數都係歐洲進口貨, 拆左我都覺得好貴mouth:mouth:" /> , Ikea d+C真係好一般, 不過去果度最主要都係為左食熱狗

邊到有熱9??? 好正架??? 果度我淨係見到間鳳城咋.

侯爵府

帶杯面又真係誇左些少
原帖由 LongRyan 於 09-7-27 15:18 發表

我覺得佢地唔多理, 上次我班機d大陸人好多自己帶杯面, 不過d空姐唔比熱水, 佢又唔出得去自己'針', 最終都要order野食. 如果你帶'老麥'果d應該ok.

侯爵府

iKEA小食部, 條腸巧長, 只需$6, 次次去都好多人排隊買
原帖由 LongRyan 於 09-7-27 15:19 發表

邊到有熱9??? 好正架??? 果度我淨係見到間鳳城咋.

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Me too.

Ikea d+C真係好一般, 不過去果度最主要都係為左食熱狗

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-7-27 15:23 發表
iKEA小食部, 條腸巧長, 只需$6, 次次去都好多人排隊買

oh, ic. 小食部我無買過. 不過間canteen就裝修要12月先開番.

琥珀宮

乜有兒童餐咩 睇勻成本menu都唔見wor ...不過扇啦...亞囡程程機都一坐即zzz...嗌左都食唔到啦
原帖由 fionayeung 於 09-7-27 15:07 發表

琥珀宮

講係咁講囉...只要你入到閘ge野....帶上機食佢都唔理ge...我bkk返hk都買左盒puff比個囡食..不過野飲就真係帶唔到...唔係aa唔比帶..而且每次都比人截左支水

琥珀宮

yeah...ikea隻dog真係幾good ga..
果個商場D+C多數都係歐洲進口貨, 拆左我都覺得好貴mouth:mouth:" /> , Ikea d+C真係好一般, 不過去果度最主要都係為左食熱狗

侯爵府

程程都 咁好.
原帖由 portiabb 於 09-7-27 15:47 發表
乜有兒童餐咩 睇勻成本menu都唔見wor ...不過扇啦...亞囡程程機都一坐即zzz...嗌左都食唔到啦

琥珀宮

因為個trip真係好攰...由day 1開始已經唔夠zzz...
原帖由 lestat 於 09-7-27 15:56 發表
程程都 咁好.

首頁

尾頁

跳至