自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢可能學 cash 媽咁無註冊 , 所以當自己未結婚

佢結唔結婚係佢既問題 , 但唔可以將家駒擺上枱 , 佢比人問候得少呀

水晶宮

原帖由 hehalady 於 10-5-20 18:04 發表

連你都聽到大細眼呢...............咁你信唔信佢呀?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢咁既大話都講得出, 話自己無結婚
會唔會林小姐係無正式註冊, 當時只係攪 wedding party, 現在同個男人分開咗, 所以佢當自己無結婚

原帖由 牛精仔 於 10-5-20 17:50 發表
唔係佢..做乜著成咁呀 ? 做花女呀 ???
hello hello ~~

大宅

英雄所見略同

原帖由 simple430 於 10-5-20 18:06 發表

佢結唔結婚係佢既問題 , 但唔可以將家駒擺上枱 , 佢比人問候得少呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 simple430 於 10-5-20 18:06 發表

婚姻傳統上是依一定的法律、倫理、風俗或宗教信仰的規定所建立起來的一種人際關係,通常與愛情及性行為有關。在大多數國家和地區,婚姻是由一男一女、一夫一妻組成的夫婦關係。
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 18:07 發表
連你都聽到大細眼呢............... 咁你信唔信佢呀?
我係諗緊應唔應該信自己對眼啫 mouth:
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

環保接龍勳章

原帖由 牛精仔 於 10-5-20 17:50 發表
唔係佢..做乜著成咁呀 ? 做花女呀 ???

年紀會唔會大左D呀?

水晶宮

原帖由 hehalady 於 10-5-20 18:11 發表
婚姻傳統上是依一定的法律、倫理、風俗或宗教信仰的規定所建立起來的一種人際關係,通常與愛情及性行為有關。在大多數國家和地區,婚姻是由一男一女、一夫一妻組成的夫婦關係。 ...

無註冊但佢都有同第二個男人瞓埋一齊啦!都只欠一紙婚書之嘛...咁佢依家玩梳起唔嫁又關家駒MOOD事? 家駒已經係佢個EX EX EX黎啦...

水晶宮

環保接龍勳章

斷估你冇白內障啩!mouth: mouth:
原帖由 hehalady 於 10-5-20 18:12 發表
我係諗緊應唔應該信自己對眼啫 mouth:mouth:" />

水晶宮

原帖由 hehalady 於 10-5-20 18:12 發表
我係諗緊應唔應該信自己對眼啫 mouth:mouth:" />

咁幫對眼做下運動先啦!順便洗眼~~~

水晶宮

原帖由 a#### 於 10-5-20 18:19 發表
斷估你冇白內障啩!mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

無啩....但大家都見到阿林小姐着到白雪雪....咁又關唔關白內障事呢....

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係我唔專注情況下睇/聽, 我好似聽到佢話本雜誌後來有澄清到, 都係個句, 睇重播!!

水晶宮

環保接龍勳章

ar.................我未有白內障..........答唔倒你住..
話時話,佢同琴姐有乜關係?
原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 18:20 發表

無啩....但大家都見到阿林小姐着到白雪雪....咁又關唔關白內障事呢....

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-5-20 18:24 發表
係我唔專注情況下睇/聽, 我好似聽到佢話本雜誌後來有澄清到, 都係個句, 睇重播!!

佢幾時同响邊台重播呀?我仲好娘,未裝高清喎........mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原帖由 a#### 於 10-5-20 18:25 發表
ar.................我未有白內障..........答唔倒你住..
話時話,佢同琴姐有乜關係?

呢層我都想知喎!有無人解答到?契媽契女關係???定係有咩血緣關係???

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

琴姐可能咁 arm 行過 , 比佢叫住影相 , 所以琴姐口面唔係幾好睇

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇左一陣, 林小姐冇乜出聲, 莫生唐小姐講得仲多, 另一主持都係唱歌, 直頭未見過

大宅

但琴姐都著到去飲咁喎

原帖由 simple430 於 10-5-20 18:39 發表
琴姐可能咁 arm 行過 , 比佢叫住影相 , 所以琴姐口面唔係幾好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-20 18:30 發表

佢幾時同响邊台重播呀?我仲好娘,未裝高清喎........mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

夜晚做完天地豪情之後做!!

水晶宮

原帖由 cy101 於 10-5-20 18:46 發表

夜晚做完天地豪情之後做!!

聽朝唔駛早起湊仔番學,我諗我捱到半夜啩...自從去完美國番黎,我呢期慣咗早瞓...晚晚未夠十點我已經釣緊魚..............

首頁

尾頁

跳至