跳至

首頁

尾頁

大宅

我無上bk幾日,終於見到你la!!

禁止訪問

子爵府

原文章由 julieann 於 08-5-31 00:20 發表
講下其他先~ 平時你地會煮咩做晚餐呀? 我c6黎黎去去都只係鍾意食西蘭花, 雞wings, 炆金沙骨, 炆豬腩肉, 蝦, 炒蜆....之後就無喇, 攪到我成日都唔知煮咩好....黎黎去去都係果d, 佢話無所謂...仲話餐餐雞wings都仲得. ...

我都好鍾意食雞翼架!C我6就無所謂我煮咩都食,我好鍾意煮嘢食架,會買書同上網睇吓咁囉

禁止訪問

大宅

bk name........hb部門(地區).........住址
ChristieMing.......警察(上水)............葵蓉
穎穎豬媽.............警察(灣仔)............德福(1個女1歲)
Elkykit...............警察(屯門)............葵馥
julieann.............警察 (打鼓嶺).........順利 (1個仔8個半月)
ClaireMa..........警察(屯門)............葵蓉
vkk....................警察(灣仔)...........香港仔
eviza_snow.........消防(西灣河).........西灣河(1女7歲,懷孕10weeks)
毛b......................消防(天水圍).........葵蓉jenny媽媽..............警察(九龍城)......葵蓉(1女3歲,1女快2歲)
babymilkmilk.......警察(葵涌)............葵馥(1個女2歲7個月)

大宅

jenny媽媽
我有野問你嘛!!關於幼稚園!

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-5-31 12:35 AM 發表

我都好鍾意食雞翼架!C我6就無所謂我煮咩都食,我好鍾意煮嘢食架,會買書同上網睇吓咁囉

咦...我又係好鍾意整野食架, 又係成日睇書同上網學整, 有時我整D新野, C6話好食, 之後我就話第一次整字咋....哈哈~

我同埋好鍾意整蛋糕架, 之前仲會出去學添~

男爵府

bk name........hb部門(地區).........住址
ChristieMing.......警察(上水)............葵蓉
穎穎豬媽.............警察(灣仔)............德福(1個女1歲)
Elkykit...............警察(屯門)............葵馥
julieann.............警察 (打鼓嶺).........順利 (1個仔8個半月)
ClaireMa..........警察(屯門)............葵蓉
vkk....................警察(灣仔)...........香港仔
eviza_snow.........消防(西灣河).........西灣河(1女7歲,懷孕10weeks)
毛b......................消防(天水圍).........葵蓉jenny媽媽..............警察(九龍城)......葵蓉(1女3歲,1女快2歲)
babymilkmilk.......警察(葵涌)............葵馥(1個女2歲7個月)
TVb08.................警察(MK)...........油塘(懷孕37wk)

[ 本文章最後由 TVb08 於 08-5-31 00:53 編輯 ]

禁止訪問

大宅

julieann

你BB好得意!!

禁止訪問

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 12:52 AM 發表

佢唔知我同你地傾計o架...可能係關我個朋友事佢先唔同我講佢咁多返工既野啫!
最衰係我朋友以前我同我c6同居o個時我個朋友住我附近我c6返夜佢就會過o黎陪我喇(我朋友女o黎)我叫外賣多我朋友就記得我地址跟住我朋友個c6攞 ...

你朋友個C6用你地個地址都有架, 唔怪得你C6咁有疑心....咁果時你地咪好煩囉, D人成日打比你地, 但又唔關你地事...

伯爵府

原文章由 babymilkmilk 於 08-5-31 12:52 AM 發表
julieann

你BB好得意!!

THANKS THANKS~

子爵府

原文章由 julieann 於 08-5-31 00:48 發表

咦...我又係好鍾意整野食架, 又係成日睇書同上網學整, 有時我整D新野, C6話好食, 之後我就話第一次整字咋....哈哈~

我同埋好鍾意整蛋糕架, 之前仲會出去學添~ ...

有時成功煮一樣新菜式嗰種滿足感仲大過以前返工比老闆讚呀(我無做嘢幾個月)

禁止訪問

子爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 00:28 發表

唔好咁啦~開心d ~振作呀加油呀

多謝 我ok家 我好樂天

大宅

jenny媽媽
你女女係咪05年??

男爵府

我c6從來唔攞野返屋企做架!因為佢唔想返到屋企都仲有壓力喎. 如果佢拉左野or有d特別嘅case發生佢就會同我講,有時有case都幾得意..

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-5-31 12:56 AM 發表

有時成功煮一樣新菜式嗰種滿足感仲大過以前返工比老闆讚呀(我無做嘢幾個月)

係呀係呀, 有同感呀, 整完好食就好開心好滿足架~ 我都係無做野三個月左右啦~ 因為c6話自己湊返bb會好d, 所以佢支持我做全職媽媽呀, 不過初初無做野又真係好唔慣....你呢? 點解無做既? 你之前做咩架? 我之前做地勤架, 勞碌慣, 一無做就唔自在咁, 不過遲d搬左宿舍, 要自己一手一腳整理頭家, 我諗都係一樣咁勞碌呀.

大宅

julieann

唔洗thanks!!
感覺上我覺得你BBd頭髮多過我女女!!

首頁

尾頁

跳至