跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔係呱.. 有100個BB參加??

原帖由 kingpurple 於 09-7-16 15:19 發表
係呀...真係幾大型...成一佰個bb參加..

大宅

係呀...你地可以上佢地個網誌睇一睇
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!cLuAC4.bAwQ_5a0iz_zBi1hw/article?mid=9234

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Y5aCWI.CBR611bg7Z4qWjt8-/article?mid=843

原帖由 chole16 於 09-7-16 15:43 發表
唔係呱.. 有100個BB參加??

男爵府

真係好好好大型喎~唔知佢地點樣揾到贊助商既呢?
好多BB~好開心呀^^
原帖由 kingpurple 於 09-7-16 16:00 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!cLuAC4.bAwQ_5a0iz_zBi1hw/article?mid=9234

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Y5aCWI.CBR611bg7Z4qWjt8-/article?mid=843

大宅

合照都找唔到自己個b, 咁多bb~~~hahaa

男爵府

見到都好心

原帖由 kingpurple 於 09-7-16 16:00 發表

男爵府

點會搵唔到自己果個呀, 梗係第1時間搵啦

原帖由 ChrisAlfred 於 09-7-16 16:33 發表
合照都找唔到自己個b, 咁多bb~~~hahaa

男爵府

好犀利呀.. 仲有咁多SPONSOR~~

男爵府

係呀, 個搞手真勁

原帖由 chole16 於 09-7-16 17:05 發表
好犀利呀.. 仲有咁多SPONSOR~~

別墅

酒店唔知有無地方可以俾BB 瞓低換片?
我諗到時一定好好玩 XD
一個喊可能會引到其他阿B都喊

子爵府

我下星期可能會搬返阿媽度住,到時冇得上網,咪唔知你地攪成點囉~~~~~~~~~~

洋房

係呀佢地好堅...準位備好多禮物同funtion..等我問多d資料再回報比大家知啦

複式洋房

正呀﹗有好多禮物,I love it
大人同細佬都同樣開心呀,點解可以有咁多sponsor?

男爵府

我唸無, 可能係自己個位搞掂(換片)

原帖由 mumtwo 於 09-7-16 18:17 發表
酒店唔知有無地方可以俾BB 瞓低換片?
我諗到時一定好好玩 XD
一個喊可能會引到其他阿B都喊

男爵府

唔使咸, 如果CONFIRM左GATHERING, 打比你好唔好?

原帖由 mikitten 於 09-7-16 19:44 發表
我下星期可能會搬返阿媽度住,到時冇得上網,咪唔知你地攪成點囉~~~~~~~~~~

男爵府

不過如果無禮物都唔緊要, 最緊要gathering搞得成!

原帖由 YatJoey 於 09-7-17 01:18 發表
係呀佢地好堅...準位備好多禮物同funtion..等我問多d資料再回報比大家知啦

別墅

好呀我一定會join,一定好開心

子爵府

原帖由 elaine_272 於 09-7-17 10:15 發表
唔使咸, 如果CONFIRM左GATHERING, 打比你好唔好?

好呀~唔該晒~

別墅

我今日先JOINT呢個TOPIC咋,不過都好想JOINT你地既GATHERING, 如果有位,可唔可以預埋我同仔仔啊?

洋房

My friend's son born 12/08 and join the function before, many gift ar.......they will orgainze again on 2/8/09 but i think it's smaller function......

Also I prefer if confirm the date, timing and place, please seperate another topic for apply. Like me, I can't online everytime to update the conversation, so I confuse whether you confirm the location and date or not.

I think many mama want to join, the new topic will clear the final place and date

I'm very interesting on that gathering.........

男爵府

gathering 未firm實, 如果confirm會post出嚟, 到時再報名

原帖由 lamlonglong 於 09-7-17 13:18 發表
我今日先JOINT呢個TOPIC咋,不過都好想JOINT你地既GATHERING, 如果有位,可唔可以預埋我同仔仔啊?

首頁

尾頁

跳至