親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好返晒啦, 多謝關心!
個傷口已經唔多覺啦, 保險岩岩知道claim到2/3, 都算好啦!

原帖由 JChan 於 09-7-27 14:28 發表
How's your son?

Operation on the mouth?

男爵府

係呀, 不過係買今次囉, 啲嘢以後唔駛再咁買法啦嘛!

原帖由 LongRyan 於 09-7-27 14:13 發表

租樓真係要用好多錢架, 我幾年前都係租, 又要置+c, 又要買好多濕碎野, 又要比deposit.....

我呢個月都要洗好多 , 屋企做左d小維修星期六先找左数, 又要買sofa........巧窮下...... ...

男爵府

晨早5:30出發坐半個鐘車, 搭7:30機, 好彩酒店可以pack早餐比我哋帶走在機場食, 好好Services!

原帖由 LongRyan 於 09-7-27 14:14 發表

咪要好早出發???

男爵府

係逐part計, 入面有5 parts, 可以揀去2 parts, full parts等, 入咗去後就任玩!
入場劵係一隻類似八達通既手錶, 玩完出嚟可以換返RM10按金, 或換一隻真的行針錶或一件T-shirt, 好抵!

原帖由 portiabb 於 09-7-27 14:21 發表
d ticket點計

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

其實最攰係因為太早起身je...
原帖由 GaryF 於 09-7-28 00:29 發表
晨早5:30出發坐半個鐘車, 搭7:30機, 好彩酒店可以pack早餐比我哋帶走在機場食, 好好Services!

琥珀宮

明白...不過都係想等你個blog
原帖由 GaryF 於 09-7-28 00:34 發表
係逐part計, 入面有5 parts, 可以揀去2 parts, full parts等, 入咗去後就任玩!
入場劵係一隻類似八達通既手錶, 玩完出嚟可以換返RM10按金, 或換一隻真的行針錶或一件T-shirt, 好抵!

...

禁止訪問

醒目開學勳章

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

What a pity!

Wait for next time.

原帖由 GaryF 於 09-7-28 00:23 發表
無shopping呀, 我哋玩到7點關門就只係入去商場食Wendy's, 之後就拿拿林返酒店因為第2日晨咁早機去熱浪島嘛!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 GaryF 於 09-7-28 00:29 發表

上次我係保和島睇dolphin都係咁, 5:15am起身, 阿仔喊住話好辛苦, 好在喊左3幾分鐘就彈起無再咋形.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果係咁, 可以唔洗哂$$揀位喎
原帖由 portiabb 於 09-7-27 18:07 發表
除左1st程之外...其他都唔full...可能1st果程之前一日cxl flight...迫左d人黎我地果日

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我昨晚唔心息, 撞左好多次, 終於俾我撞啱左login+password
原帖由 jacqueline_law 於 09-7-28 10:04 發表

不如去 "忘記密碼" ... 試下用 e-mail address 得唔得啦 ...

侯爵府

你細仔既食量同身形都唔似一個3歲小朋友
原帖由 GaryF 於 09-7-28 00:15 發表
細仔都可以一個人食晒一隻狗!
今次間酒店對面就有一個超大宜媽, 入面仲有超大隻咖哩角, 內有1/4隻熟雞旦添, 好正!

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-7-28 10:24 發表
你細仔既食量同身形都唔似一個3歲小朋友

我睇相都以為佢有4, 5歲.

琥珀宮

up to u la
原帖由 lestat 於 09-7-28 10:19 發表
如果係咁, 可以唔洗哂$$揀位喎

水晶宮

Sandy Lam Live in Macao 09 at the CotaiArena
22 August 2009 (Saturday)
https://www.cotaiticketing.com/VCLTicketing/eventDetail.do?eventCode=sandylam2009

Cheapest Ticket MOP$200.00

Cheapest Ferry Package MOP$288.00

Ticket + Round-trip CotaiJet depart HK 11am, 2pm, 6:30pm; Return anytime before 11:30pm the following day

珍珠宮

原帖由 JChan 於 09-7-28 10:59 發表
Sandy Lam Live in Macao 09 at the CotaiArena
22 August 2009 (Saturday)
https://www.cotaiticketing.com/VCLTicketing/eventDetail.do?eventCode=sandylam2009

Cheapest Ticket MOP$200.00

Cheapest Ferry Pa ...

oh, i don't like her voice and songs.

水晶宮

But I like Cheapest Ferry Package MOP$288!

原帖由 LongRyan 於 09-7-28 11:07 發表

oh, i don't like her voice and songs.

珍珠宮

好嬲呀, 啱啱我老豆打比我, 話個工人將個大眼雞洗衣機門塊'yim'成塊整爛左, 唔知整唔整得番, 果度門有sensor, 平時關唔實部機唔會開始洗衫. 頂佢, 之前d工人我要佢地全部用手洗, 諗住對佢好d比佢用機. 今晚番到去先炳佢.

尋晚又話會煎水蛋, 點知成碟都係水, 佢話比左一大杯水落去蒸, 蒸左成半個鐘 , 重發覺有臭味, 佢話打蛋時都發覺有隻壞壞地, 我話你發覺壞壞地重lo埋落去蒸????? 跟住我自己再整比佢睇, 終於食一碟水蛋用左7隻雞蛋同35分鐘煤氣, 真想殺左佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!

侯爵府

點可以整得爛架 mouth: 下次咪話佢知d蛋壞, 叫佢自己食哂佢.
原帖由 LongRyan 於 09-7-28 11:53 發表
好嬲呀, 啱啱我老豆打比我, 話個工人將個大眼雞洗衣機門塊'yim'成塊整爛左, 唔知整唔整得番, 果度門有sensor, 平時關唔實部機唔會開始洗衫. 頂佢, 之前d工人我要佢地全部用手洗, 諗住對佢好d比佢用機. 今晚番到去先 ...

男爵府

我阿姨個工人都整壞唔少電器, 有d真係唔會幫妳錫住黎用!

原帖由 LongRyan 於 09-7-28 11:53 發表
好嬲呀, 啱啱我老豆打比我, 話個工人將個大眼雞洗衣機門塊'yim'成塊整爛左, 唔知整唔整得番, 果度門有sensor, 平時關唔實部機唔會開始洗衫. 頂佢, 之前d工人我要佢地全部用手洗, 諗住對佢好d比佢用機. 今晚番到去先 ...

首頁

尾頁

跳至