影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-10-18 09:17
可能真亦可能夢卦. 想話佢知如E家即返去2023, 所有野都可能改變左(因1995年以燦無同清雅一起),所以令 ...

開始燒腦
樂器店老闆話恩傑返1995係有任務
咁如果佢唔穿越,乜都唔會變,以燦都係同清雅結婚囉,問題係穿越嘅理由係咩?

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 23-10-18 13:12
正常既,但亂倫wor

所以一定唔會發生
事實恩杰真係似鍾意以燦

琥珀宮

htts 發表於 23-10-18 09:21
果野FING 頭髮就心動啦, 點都好過想見你女主雨中回眸丫.

咁世京後生過想見你女主喎,唔同嘅

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-10-18 13:32
如果穿越目的係咁又太簡單喎

所以佢係唔知點解自己要穿越
老闆叫佢搵答案

琥珀宮

stagea 發表於 23-10-18 09:44
對對...清雅太少背景, 連本身2023既佢, 都向男主講沒有家人...
原來成家人都係度
...

清雅屋企一定有故事嘅
冇理由個老豆為咗面子要封閉個女?

琥珀宮

kcm 發表於 23-10-18 13:39
所以佢係唔知點解自己要穿越
老闆叫佢搵答案

佢只可以救到爸爸唔變聾啞人士,阿媽早啲逃出生天,佢乜都唔做都冇嘢架,最多2023老豆繼續唔比佢玩band

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 23-10-18 14:00
清雅屋企一定有故事嘅
冇理由個老豆為咗面子要封閉個女?

阿爸要面子, 個阿媽可能係後母嚟, 咁打佢...
真係慘

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kcm 發表於 23-10-18 13:35
我都唔明點解以燦會喜歡世京,又誤會佢係大嬸,冇可能心動喎
同意係冇乜相處過,有啲牽強
...
如唔話佢喜歡世京, 呢個劇無野講喎。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 23-10-18 13:36
開始燒腦
樂器店老闆話恩傑返1995係有任務
咁如果佢唔穿越,乜都唔會變,以燦都係同清雅結婚囉,問題係穿 ...
會否咳幫愈欣, 等佢唔好自殺?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-10-18 14:18
真係慘

仲要佢出唔到聲,真係好慘

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-10-18 14:05
佢只可以救到爸爸唔變聾啞人士,阿媽早啲逃出生天,佢乜都唔做都冇嘢架,最多2023老豆繼續唔比佢玩band:ha ...

已經好好啦

公爵府

stagea 發表於 23-10-18 14:18
真係慘

我以為打佢嗰個係補習老師添,男主阿媽嘅阿媽比人車走咗,打佢依個女人就拖住兩個細路一齊入住,之後教男主媽學習,但對佢就極不友善

水晶宮

doraemonfifi 發表於 23-10-18 15:20
我以為打佢嗰個係補習老師添,男主阿媽嘅阿媽比人車走咗,打佢依個女人就拖住兩個細路一齊入住,之後教男 ...

有集有講係繼母,學校理事
所以清雅可以入讀

水晶宮

ccdccl 發表於 23-10-18 14:05
佢只可以救到爸爸唔變聾啞人士,阿媽早啲逃出生天,佢乜都唔做都冇嘢架,最多2023老豆繼續唔比佢玩band:ha ...

拯救父母
老闆話佢要搵到答案先可以回2023

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 23-10-18 14:34
仲要佢出唔到聲,真係好慘

係,佢個位姐妹就係成日黏住世京既女仔嚟

琥珀宮

kcm 發表於 23-10-18 17:03
有集有講係繼母,學校理事
所以清雅可以入讀

咦,咁有印象係同一個女人了。

琥珀宮

doraemonfifi 發表於 23-10-18 15:20
我以為打佢嗰個係補習老師添,男主阿媽嘅阿媽比人車走咗,打佢依個女人就拖住兩個細路一齊入住,之後教男 ...

阿媽,即真係後母啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 23-10-18 09:32
清雅唔識手語,佢應該唔知恩杰講乜,但又溝通到

清雅細個時, 親生阿媽有教佢手語, 應該識小小
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

個女人出現時話係補習老師, 但又帶埋對仔女搬入去住, 應該係以補習老師之名, 跟住嫁埋入去
[img=500,400][/img]

琥珀宮

kcm 發表於 23-10-18 17:04
拯救父母
老闆話佢要搵到答案先可以回2023

我意思係唔救父母,2023時佢地都好幸福丫
咁老闆踢恩傑去1995,目的係救父母嘅,咁點解老闆會揀中佢父母呢,大把人要拯救

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊