跳至

首頁

尾頁

大宅

我同事話 remi cafe 食幾多計幾多, 我問下幾多$$先

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我響金鐘返工~ 你地響上環食lunch 叫埋我也~
我lunch time 可以早d "鼠" 出黎.
12:30 - 14:15 available~

原帖由 bebe~baby 於 09-7-29 12:41 發表
原來咁多媽咪係上環返工? 我都係上環喎~~
點解好似冇見過你地既?嘻嘻

別墅

thanks~ 雋雋媽媽~

原帖由 hoho80 於 09-7-29 10:06 發表

方便, 我check下會所資料再post上來, 不過 你們會唔會怕遠? 因為都唔近地鐵

大宅

宴會廳60元一個小時是有門的, 會所另外有些無門的都是60一小時, 我問了如果無門的無人BOOK跟住的時間, 可以一路用不用加錢. 因為會所的人多數會BOOK晚上BBQ, 所以下午好小人會BOOK, 所以可以免費用都得.

大宅

回覆 264# hoho80 的文章

甘就不如去你個度la, 平好多,
我地可以自己去百佳 or 惠康買野, 再唔係我地自己整d野食去lo,

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/yoyo_yuet/

大宅

原帖由 悅媽媽 於 09-7-30 11:09 發表
我地可以自己去百佳 or 惠康買野, 再唔係我地自己整d野食去lo,

都好呀, 不過波波池因H1N1已關了

別墅

nvm la~ bb 們都未識扒, 未識玩~
一係今次我地only 玩一兩樣野, d 時間唔駛咁趕...

原帖由 hoho80 於 09-7-30 11:25 發表

都好呀, 不過波波池因H1N1已關了

別墅

亦可以叫pizza~ hang seng card 外賣2人套餐有7折
有百事2cans, 小食盒一客,寬條面/肉醬闊面一客, 一個大批, 布丁2客 , 折左 = $215

原帖由 悅媽媽 於 09-7-30 11:09 發表

男爵府

見你地玩得好開心, 我都想參加.

參加請留名
名 建議地點
雋雋 any
南瓜妹 油尖旺,銅鑼灣
雪雪 any
廷軒(vikkibaby) 九龍區
祉儒 九龍區
悠悠 九龍區
睿晴妹妹 九龍區
曉晴B 九龍區
諾軒 九龍區
stone any
ccps 油尖旺

大宅

你們想訂那一種請在下面寫上名, 因2樣都是60元一小時, 為一分別是有門的如果超時要付款, 開放式的只要無人訂都可以用不用付款

有門 開放式 2樣都得
雋雋

大宅

雋雋媽,請問有門同無門除了價錢上分別之外,仲有冇其他分別呀?

有門會唔會冷氣充足D? 冇門會否好焗..

但冇門,我地咁多人會唔會嘈到人地?

原帖由 hoho80 於 09-7-30 14:19 發表
你們想訂那一種請在下面寫上名, 因2樣都是60元一小時, 為一分別是有門的如果超時要付款, 開放式的只要無人訂都可以用不用付款

有門 開放式 2樣都得
...

大宅

原帖由 bebe~baby 於 09-7-30 14:28 發表
雋雋媽,請問有門同無門除了價錢上分別之外,仲有冇其他分別呀?

有門會唔會冷氣充足D? 冇門會否好焗..

但冇門,我地咁多人會唔會嘈到人地?

...

唔會焗, 嘈呀上次開PARTY都是開放式都OK應該無問題, 開放式外面都有個草地都可以用.

大宅

哇哇~ 開放式有草地tim,好吸引啊!

有門 開放式 2樣都得
雋雋
曉晴B

原帖由 hoho80 於 09-7-30 15:01 發表

唔會焗, 嘈呀上次開PARTY都是開放式都OK應該無問題, 開放式外面都有個草地都可以用.

大宅

多口問一句:我想問下宴會廳即係o係邊樹黎家?

[/url]
宴會廳60元一個小時是有門的, 會所另外有些無門的都是60一小時, 我問了如果無門的無人BOOK跟住的時間, 可以一路用不用加錢. 因為會所的人多數會BOOK晚上BBQ, 所以下午好小人會BOOK, 所以可以免費用都得. ... [/quote]

大宅

原帖由 totoro8218 於 09-7-30 15:33 發表
多口問一句:我想問下宴會廳即係o係邊樹黎家?

宴會廳60元一個小時是有門的, 會所另外有些無門的都是60一小時, 我問了如果無門的無人BOOK跟住的時間, 可以一路用不用加錢. 因為會所的人多數會BOOK晚上BBQ, 所以下午 ...

無門的話是可以免費用的, 只要沒有人訂就可以用 因為是公用的. 只是訂了後才是私人用. 但有門的是要叫會所D人開門才可以用, 所以如果加時就要加錢. 其實無門的2樓和3樓都有, 所以應該唔比訂都會有位. 看看你們怕不怕到時無位啦. 因我們屋院唔係好多人, 平時都是小朋友去多.

大宅

有門 開放式 2樣都得
雋雋
曉晴B
悠悠

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/yoyo_yuet/

大宅

回覆 268# mikewing 的文章

得2個人食za wor。

別墅

[quote]原帖由 悅媽媽 於 09-7-30 17:53 發表
有門 開放式 2樣都得
雋雋
曉晴B
悠悠
雪雪

別墅

哈哈~ 咁多野食~ 5,6 個都夠食~
可以叫2個餐左右~

原帖由 悅媽媽 於 09-7-30 17:55 發表
得2個人食za wor。

別墅

OK 呀, 如果係就叫埋我..

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-7-28 14:30 發表

totoro8218,
妳响上環邊度返工架??? 我响信德中心. 得閒搵日食lunch傾下bb經 以我所知, csky响中環返工, 佢有時都會去上環食晏架...

首頁

尾頁

跳至