自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 namnamnamlolo 的帖子

https://www.sendspace.com/file/88o8db
Free large file hosting. Send big files the easy way!Free file hosting. Email large files for free.sendspace.com

Free large file hosting. Send big files the easy way!
Free file hosting. Email large files for free.
sendspace.com

試下download呢個, 改一改少少答案後send 去平機會la

伯爵府

BabyChristy 發表於 14-10-6 16:34
試下依條, 直接去download 頁面 http://www.eocdlr.org.hk/tc/view.html?f=s&c=white
比意見, 先download f ...
可以唔答其他問題, 只答model answer入面個幾條嗎? 因為成77條咁多, 冇時間。同埋好多都涉及法律問題/唔太明白的字眼, 要花好多時間去理解

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 PINGLE 的帖子

唔好意思, 請問點解冇問題 2-10??

已刪除用户

引用:Quote:namnamnamlolo 發表於 14-10-6 16:33

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

geinammama 發表於 14-10-6 16:27
呢度有份模擬答案, 你地可download完改少少答案(或修改下d資料), 加返個人資料後可send去:
請問個人資料要留D咩?
全名, ID card no, 電話??

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

已刪除用户

引用:Quote:kwonglam 發表於 14-10-6 16:46 都開

大宅

回覆 狐朦 的帖子

https://www.sendspace.com/file/88o8db
Free large file hosting. Send big files the easy way!Free file hosting. Email large files for free.sendspace.com

Free large file hosting. Send big files the easy way!
Free file hosting. Email large files for free.
sendspace.com

試下download呢個, 改一改少少答案後send 去平機會la: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章

UP

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:[阻止平機會] 新移民未住夠七年都有香港公民既權利

我今日成日都入唔到去咨詢嗰page

BabyChristy  #289 有  發表於 14-10-6 18:47

大宅

記得要Fax 唔好Email, 同事話問左要fax 先得喎真係痴L線,係咪真呢,係就真係爆血管

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我仲填緊

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

男爵府

oolong.t 發表於 14-10-6 18:22
記得要Fax 唔好Email, 同事話問左要fax 先得喎真係痴L線,係咪真呢,係就真係爆血管

搞錯呀, 一定要FAX, 人地冇FAX 機咁點算???即係歧視我冇FAX[size=13.63636302948px]機,唔接受我發言

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:oolong.t+發表於+14-10-6+18:22+記得

原帖由 Ruby紅寶石 於 14-10-06 發表
去快圖美啦。

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

子爵府

畀面勳章

都唔知邊個草擬離晒譜

禁止訪問

禁止訪問

首頁