親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

IloveJJ 發表於 18-5-4 09:34
咦,抵喎,謝謝分享,係咪裝apps架?

網站都睇到,不過選擇唔多,只可喺TRAVEL內選擇

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

IloveJJ 發表於 18-5-4 09:59
Thanks!咁你裝咗apps?仲有無咩apps去澳洲有用架?
我冇裝 groupon app, 仲未開始睇有咩正 app

禁止訪問

男爵府

女皇駕到 發表於 18-1-25 18:46
唔貴呀,我Melbroune 租10日第1日朝早8點取車,最後果日晚上7點還車,包全保,都唔駛3500。

Alpha機場最 ...

請問你book邊度咁平呀?我book Budget同Europcar 冇全包但保費都好貴,我一el要在市中心取車還車

男爵府

pw_113 發表於 18-5-5 21:18
請問你book邊度咁平呀?我book Budget同Europcar 冇全包但保費都好貴,我一el要在市中心取車還車
...

我響retalcar.com book alpha car 呢間係平好多,但我又search過無咩負評

別墅

大家好, 新手報到, 已confirm7月尾去Melbourne 兩星期, 暫時只 book 咗機票同住宿, 其他咩都未 book....

大宅

報到, 我都BOOK咗暑假去澳洲, 不過主要去塔斯曼尼亞, 回程留1-2天係MEL.
出世: 2.57kgs 1個月: 3.8kgs 兩個月: 4.93kgs 4個月: 6.69kgs 6個月:7.63kgs

大宅

報到, 我都BOOK咗暑假去澳洲, 不過主要去塔斯曼尼亞, 回程留1-2天係MEL.
出世: 2.57kgs 1個月: 3.8kgs 兩個月: 4.93kgs 4個月: 6.69kgs 6個月:7.63kgs

複式洋房

tigertiger7 發表於 18-5-15 16:36

我地也是,7月中,10天Tasmania, 4天Melbourne, 大家交流下

別墅

開始要加緊安排一下行程, 由於我會留兩星期, 所以打算到時先在MEL Book Tour, 因為聽人講在當地 BOOK會平一點, 不過唔知係咪真....
但都想預先Book 定滑雪團 (MT Buller), 唔知除咗KK之外大家有咩推介呢 ?

子爵府

Lqueenie 發表於 18-4-30 12:28
我好早買架,大人$4329,7月中後出發的,而家澳洲機票平左好多,不過主要集中8月後出發
...

好平呀!剛睇左2019 CNY要七千銀
唔想暑假去,除了太凍亦唔想請假10日

珍珠宮

jemswin1 發表於 18-5-16 08:01
好平呀!剛睇左2019 CNY要七千銀
唔想暑假去,除了太凍亦唔想請假10日
...
我套機票而家買都要都近8千喇
有得揀我都想xmas / cny 先去, 不過c6唔可以行開咁耐

子爵府

Lqueenie 發表於 18-5-16 08:16
我套機票而家買都要都近8千喇
有得揀我都想xmas / cny 先去, 不過c6唔可以行開咁耐
...

你暑假出發即係早左幾耐買?

公司迫我地CNY扣年假7日,平日好忙行唔開,只有CNY先可以放咁耐。

珍珠宮

jemswin1 發表於 18-5-16 08:19
你暑假出發即係早左幾耐買?

公司迫我地CNY扣年假7日,平日好忙行唔開,只有CNY先可以放咁耐。
舊年9月買

子爵府

Lqueenie 發表於 18-5-16 08:24
舊年9月買

我都早11個月買定今年暑假去大阪,每人二千。
宜家都叫做早9個月買OOL丫,都咁貴

珍珠宮

jemswin1 發表於 18-5-16 08:28
我都早11個月買定今年暑假去大阪,每人二千。
宜家都叫做早9個月買OOL丫,都咁貴
...

cny 係peak season, 一係轉機

子爵府

Lqueenie 發表於 18-5-16 08:33
cny 係peak season, 一係轉機

已經係轉機了:澳航/維珍

珍珠宮

jemswin1 發表於 18-5-16 09:11

廉航轉機

珍珠宮

jemswin1 發表於 18-5-16 09:11

你唔好飛ool, 飛bne, cx約5千/位

首頁

尾頁

跳至