跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

多謝湯太既減肥餐, 今日又唔駛食飯喇!

[quote]
bbccqq 寫道:
而家叫"蕭霜"左好多啦, 你真俾面..........
奴婢以前咪叫 "好索" law !!!!!!!!! hehehe.............

大宅

我呢排返工就好q得閒, 夜晚都同大少玩, 所以上唔來炸, 但見你地炸得咁過癮, 日頭我就自己自炸. :-
) [quote]
Stella116 寫道:
我就得閒死呀!

子爵府

嘩..........我 '舊屎' 真係索爆架..........!!!!!!!! hehehe...

[quote]
bbccqq 寫道:
奴婢以前咪叫 "好索" law !!!!!!!!! hehehe.............

子爵府

好心你有空就多d上來 la

人間天堂 寫道:
我呢排返工就好q得閒, 夜晚都同大少玩, 所以上唔來炸, 但見你地炸得咁過癮, 日頭我就自己自炸. :-
) [quote]
我就得閒死呀!

禁止訪問

子爵府

怪獸已經 married to 霸仔 la

早知叫埋怪獸去, 等佢地拍下拖麻...

[quote]
金毛B媽 寫道:
hihi

霸仔昨晚都上左我樹收禮物呀, 佢情況好穩定呀, 仲係樹坐金仔隻馬馬 tim, 不過金仔好似掛住怪獸多 d, 佢話 "呢個BB 都唔係怪獸" 嘻嘻......
[/quote]

子爵府

你 '舊屎' 索唔索我就唔知喇, 你去問下湯生啦...叫佢去厠所睇下喎

[quote]
bbccqq 寫道:
嘩..........我 '舊屎' 真係索爆架..........!!!!!!!! hehehe...

[quote]
親子王國以外之相冊連結已被刪除

子爵府

wah..........黑心草根呀 !!!!!!!!!

Beantwins 寫道:
怪獸邊得閒拍拖..佢睇中金家隻玩具馬..實係樹坐馬馬玩啦
不過因住晚上黑得制...金仔推怪獸落馬.

[quote]
早知叫埋怪獸去, 等佢地拍下拖麻...

[quote]
金毛B媽 寫道:
hihi

霸仔昨晚都上左我樹收禮物呀, 佢情況好穩定呀, 仲係樹坐金仔隻馬馬 tim, 不過金仔好似掛住怪獸多 d, 佢話 "呢個BB 都唔係怪獸" 嘻嘻......
[/quote][/quote]

男爵府

舊屎唔係沖左落海lu咩!

bbccqq 寫道:

[quote]
bbccqq 寫道:
[/quote]

子爵府

唔係呀...就算真係 married 左, 可能怪獸同金仔......"思"..."bun" 呢

bbccqq 寫道:

男爵府

喂喂! 邊個話架, 我個女仲好多人追架!

[quote]
bbccqq 寫道:

男爵府

係呀!
[quote]
金毛B媽 寫道:
你 '舊屎' 索唔索我就唔知喇, 你去問下湯生啦...叫佢去厠所睇下喎

子爵府

話晒....金仔...係未來既 Dr. Chiu

怪獸...唔好走寶.........哈哈哈 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

係, 佢係! 你都睇到佢有幾樣衰架啦! 相由心生呀!

[quote]
bbccqq 寫道:
wah..........黑心草根呀 !!!!!!!!!

子爵府

怪獸突然成為搶手貨,
金妹地位不保 lu........

安安>>>>>>>> where are you ??

金毛B媽 寫道:
唔係呀...就算真係 married 左, 可能怪獸同金仔......"思"..."bun" 呢

[quote]
bbccqq 寫道:
[/quote]

子爵府

乜霸仔俾左禮金俾你喇咩...如果未俾...鬼彩佢啦

[quote]
bbccqq 寫道:

男爵府

好, 暫時比金仔保持住男朋友既關係啦!

金毛B媽 寫道:
話晒....金仔...係未來既 Dr. Chiu

怪獸...唔好走寶.........哈哈哈 :mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

子爵府

but..........怪獸巳係姓 '宋' lu

[quote]
bbccqq 寫道:

子爵府

貓姐 寫道:
仲咩冇拿拿講"舊屎"傢

想回到未肥時 o麻 !!!!!!!!
25腰 >>>> I Miss You !!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至