自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 littlefunpig 的帖子

好似得你一個話有興趣有又唔見
冇又傾咁耐

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無既, 只係同你FLIRT下...
DEL左仲摷嚟做乜呢?!
隨口講下慶祝生日...洗乜咁上心, 問為甚麼? 真係揾當事人回應先知道
你可以上佢公司問清楚架, 支持你行動

男爵府

樓主明顯好上心, 由佢del左你, 就已經out左你啦, 你理得佢仲乜又再add返你丫

講到天花龍鳳有咩用? 有冇做過先係重點, 唔講佢係咪想騙財騙色, 但就好明顯人地只係吹水, 得你認真 我係你就block鬼左佢啦, 諗黎仲乜, 浪費時間。

he's just not that into you...sad but true

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Kamansnow 發表於 21-3-23 10:03
回覆 littlefunpig 的帖子

好似得你一個話有興趣有又唔見
傾完無興趣見多數都係

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

booop 發表於 21-3-23 09:33
Flirt緊你 樓主打咁大篇嘢 其實已經顯得好在乎尼個人

個男人100%係玩 而且係有時間醒起就玩下 唔會投放任 ...
其實在乎你, 就一早搵左你出黎, 交換曬電話, 日見夜見/傾
無興趣sip時間呢d先會得閒搵下又唔搵
無聊先醒起你, 傾幾句, 有野做就放埋一邊唔理
好明顯都唔知有咩要問

大宅

回覆 FionaWong0118 的帖子

你搞錯左,2019 年係我delete 佢,2020 係佢add 返我!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

咁依家佢都消失左,無野可以做啦!話佢好冧你都無人信,係就唔會消失

伯爵府

回覆樓主:

講咁耐,樓主其實有冇證實過呢個係男定女?證實咗佢真係SVP未?邊間bank做?
咩都證實唔到,傷咩心?

大宅

回覆 lalalumlum 的帖子

你可睇返之前的留言

男爵府

Kamansnow 發表於 21-3-23 10:25

你搞錯左,2019 年係我delete 佢,2020 係佢add 返我!

我係冇追晒你D post, 聽完你咁講, 有可能佢根本唔記得之前同你傾過, 所以add左你

總之唔理邊個del邊個都好, 好明顯人地都係吹下水.....

伯爵府

Kamansnow 發表於 21-3-23 10:37

你可睇返之前的留言

睇哂啦,你嗰啲證明都係網上識嘅人,另外一個svp麻,咁你見過佢地未呀?

大宅

我都答左!

大宅

佢記得!

別墅

其實佢日日主動msg << 我阿妹玩 dating app,幾乎每個男人都會同佢講早晨,missing you 咁架!d男人係咁釣女!

見你執迷不悔到咁,我都有少少懷疑你係假膠?!點解大家講得咁清楚,你都睇唔到事實,其他討論區啲男人隨便噏,你又信。大家都係女人,見過唔少呢啲case,講到咁直白,都係唔想你俾人呃姐,點解你都係唔明白???

伯爵府

回覆樓主:

無聊人同你吹水,你就咁上心。
你覺得人地玩你,唔重視你,但人地可能根本諗住吹吓水,睇吓會唔會講吓咸濕野,根住睇吓有冇散餐食。
見你咁正經,咪走人囉!
傻女,條友仔分分鐘做送貨,放外買,svp好忙呀,放工仲要開會,邊個咁得閒,咪傻啦!
你有冇返工?你份工係咪識唔到男人?生活圈子係咪太細?係咪冇人關心你?
啲朋友係咪個個都有自已家庭?

唔好用呢啲網上app識人啦!

伯爵府

lalalumlum 發表於 21-3-23 10:52
無聊人同你吹水,你就咁上心。
你覺得人地玩你,唔重視你,但人地可能根本諗住吹吓水,睇吓會唔會講吓咸濕 ...

就係因為未見過,根本唔係識得,所以樓主選取一些材料,建構一個完美情人,深陷其中

大宅

阿姐,人哋就係好忙,放工/ 放假都要開會/ 做野!
人哋兩個月都冇講咸濕野!

伯爵府

haileycc 發表於 21-3-23 10:46
其實佢日日主動msg

我都有啲懷疑係假膠鋪

伯爵府

Kamansnow 發表於 21-3-23 10:58

阿姐,人哋就係好忙,放工/ 放假都要開會/ 做野!

唔使叫我阿姐!

你鍾意咪繼續等你個完美情人囉!

人地jm好心提點你,你都唔聽入耳,咪等人騙財騙色囉!

伯爵府

chadtanner 發表於 21-3-23 10:58
就係因為未見過,根本唔係識得,所以樓主選取一些材料,建構一個完美情人,深陷其中
...

白痴低能嘅人可其多,呢度就正正有一個!我地都係太多事嘅人!

首頁

尾頁

跳至