跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

嘩! 煒良好慘 :cry: 唉, 上次我collins都比法國醫院斷錯証, 不過我上次我就冇比藥佢食law. 希望煒良快啲冇事

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Cherly,

bebe好可憐呀!

煒良媽,

個醫生都好"兒戲"喎! check咗都可以斷錯症,點做醫生醫人呀! 同埋"喉嚨發炎"好易睇架佢真係離哂大譜呀!

各位,

bk下晏2:00pm要休息搞upgrade嘢喎!要今晚先上得番呀!睇嚟我要同你哋星期三先傾過啦!我聽日請咗假要揍jeffrey呀!不過好彩今次老公都放假,我哋諗梗去淺水灣玩沙同水呀!如果去得成遲d就有jeffrey既泳照la!

伯爵府

Ka_wai
"bk下晏2:00pm要休息搞upgrade嘢喎" 咿, 你點知ka
咁你地去淺水灣玩得開心啲la

伯爵府

sabina_bb 寫道:
Ka_wai
"bk下晏2:00pm要休息搞upgrade嘢喎" 咿, 你點知ka
咁你地玩得開心啲la

係我每次打message後佢哋就會出一段仔既message話"系統工程告示"咁我咪知囉!

"系統工程告示"

"今天下午2:00pm我們將進行網站升級工程,屆時將需要關站數小時。預計網站會在晚間重開,不便之處,敬請原諒! "

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

聰明豆 寫道:
煒良ma,
煒良退左燒就好囉!!! 以後揀醫生都要小心d呀! 咁都得??? :evil: :evil:
下次再約過啦!!! 我地噖日都講話上次約妳就妳同煒良都一齊吾舒服, 真係邪呀! 下次約妳前要拜左神先呀!!!

我諗重要睇埋我地既生肖可唔可以外出

侯爵府

LOVELYMOM 寫道:
湊下細路...好大責任BOR...

吾怕!! 噖日都好多慘叫聲, 但我地都牌照打!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
如果去得成遲d就有jeffrey既泳照la!

泳照?? 係咪裸泳先??

侯爵府

Ka_wai

妳無一個好煩既窗口彈出黎既咩??

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

sabina_bb, Ka_wai:

我係等候期間竟然被我聽到有個女人講: 激死人! side我時間!
個醫生我以後c都唔再睇架

Ka_wai:

聽日玩得開心d呀

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
我諗重要睇埋我地既生肖可唔可以外出

應該無問題掛? 我地都可以咯! 好似噖日係淨d有血案啫!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai

妳無一個好煩既窗口彈出黎既咩?? [/quote]
冇wor

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
LOVELYMOM 寫道:
湊下細路...好大責任BOR...

吾怕!! 噖日都好多慘叫聲, 但我地都牌照打! [/quote]

係呀!kinki同禧禧真係好可憐呀! :-( jeffrey真係好好彩有auntie係樹!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
如果去得成遲d就有jeffrey既泳照la!

泳照?? 係咪裸泳先?? [/quote]

你估我仲會俾你睇咩?

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai

妳無一個好煩既窗口彈出黎既咩?? [/quote]

agree!簡直煩到屎!每次都出嚟阻住哂!

大宅

雖然遲o左成10年先o黎報到但遲到總好過無到啦... 依家每晚o甘上下時間等阿囡瞓著先可以上o下o黎update o下... 真係從未如此渴望返工呀!!!!

上次上o黎share o左o的唔開心o既o野個心真係舒服好多...

唔制呀!!! 你o地有 gathering...... :-( :-( :-( :-( :-( 又無人o地份!!!!! 獨居阿七o既生活仲要持續多兩個月呀!!!!! HELP!!!!!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

早晨各位﹐

終於可以上返BK啦。

伯爵府

[size=large]早晨

伯爵府

kwan0520 寫道:
早晨各位﹐

終於可以上返BK啦。

咪係

伯爵府

Ka_wai
你昨天玩得開心嗎 昨天天氣幾好又唔散又冇雨 :lol:

大宅

Hi all,

Long time no chat la!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

首頁

尾頁

跳至