懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-2 02:35 發表

咁妳先前影果D.,佢地有無俾返錢/相妳架?
見妳影果幾輯影得好靚呀,我都好想去影,不過要瘦返哂先!!

有俾返相,但我覺得有好多都冇俾返我,有一個著連身裙我幾like,但一張都冇俾返我,我仔個d有幾張我仔攬住我黎錫又冇~冇俾返錢我呀...........但影左3次,第1次佢地搵人幫我化妝,之後傾開佢知我學過化妝就叫我自己化,化妝師錢都慳埋,我老公話其實佢應該俾返錢我......

其實係佢到影個d我都有整上網....你地去睇下囉http://www.fotop.net/auwaiwai

侯爵府

cally,

我都係黎m後,隔日努力,製做咗芷雅出嚟

惠,

下次one2free再叫你做model,你要同佢地
計番錢先

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

惠,

ha....你老公梗係鍾意d靚野啦...睇你就知啦..你咁索..hehe....
um...咁希望你今胎生個女出黎似足你咁索...生個q版小惠...

cally,

hebe 返到去,係咁講弟弟好肥呀..佢好得意呀...
我見到弟弟好開心呀...佢好好笑...個兩個走"笠"好q...

侯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-2 03:36 發表

"假期"....好無聊,我歐脷根都話有d創立呀~~ 你叫家琪??

係呀,不過係日期個期囉,所以果陣先俾人改叫假期
我媽講改個夠既意思,又真係同假期無咩分別,就係當時佢返工,成日無假放,希望生左我之後,多D假期喎,所以改我做家期,諗諗下都有D慶幸,佢無即接真係用個"假"字!!

子爵府

cally,
細佬都係我m黎完後2,3日製造出黎架,因為我有記底m期,而咁岩個個月咩得個一次咋~~~

惠,
咁你係咪叫歐惠欣呀????
你做咩唔叫佢比返錢你呀,仲要自己化埋妝,佢咪好著數~~:;pppp:

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-2 12:22 發表

惠,
你做咩唔叫佢比返錢你呀,仲要自己化埋妝,佢咪好著數~~:;pppp: ...

我都係諗亞惠叫歐惠欣wor~~
唔知啱5啱呢

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-2 12:22 發表
cally,
細佬都係我m黎完後2,3日製造出黎架,因為我有記底m期,而咁岩個個月咩得個一次咋~~~

惠,
你做咩唔叫佢比返錢你呀,仲要自己化埋妝,佢咪好著數~~:;pppp: ...

惠:
我都覺得佢地應該俾返錢妳,依家佢地咪好SO,仲要慳埋化妝TIM,真係好搵人笨喎,如佢地張張相都俾哂妳都好D吖,依家擺明搵笨咁!!
我同老公都睇左D相,(男性角度)佢覺得有D影得妳好老咁,唔知關唔關個妝事?!

公爵府

畀面勳章

sa, 圖,

咁我同我朋友講..叫佢努力d先~

岐,

hebe咁搞笑o既..不過佢好似怕羞左, 佢之前都唔係咁樣架~ 同埋佢大個左好多呀!!

公爵府

畀面勳章

惠,

係啦..我都覺得123要俾$你, 不如你同佢講下啦..

侯爵府

圖:
妳放支咪落梓軒到果張相好頂引呀
勁呀,影到笑樣 我就未影到喇,佢好快就無左,難影到死,一係佢飲奶時,飲飲下會偷笑,果陣緊加唔影得!!
妳個仔依家食奶時,會唔會食長D時間呀?依家我個仔要飲哂2邊先夠,一餵佢飲奶,就要差唔多一個鐘時間 往往令到我中眼瞓!!

CALLY:
妳入我既"個人網頁",就睇到新相喇!!琴晚終於整好左!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-2 14:51 編輯 ]

子爵府

惠,
我覺得白恤衫同牛仔吊帶褲果2輯個妝靚D,所以影得靚D
你去影,又唔俾返晒D相你,仲要你化埋妝,甘你又要出車錢,又出埋力,佢地真係著數晒喎

公爵府

畀面勳章

原文章由 cokikaki 於 08-5-2 14:31 發表
圖:
妳放支咪落梓軒到果張相好頂引呀
勁呀,影到笑樣 我就未影到喇,佢好快就無左,難影到死,一係佢飲奶時,飲飲下會偷笑,果陣緊加唔影得!!
妳個仔依家食奶時,會唔會食長D時間呀?依 ...

coki,

細佬仔大大下個樣真係冇咁man喇, 似番你呀!!

子爵府

圖,
有MIC果張真係好好笑,你影到甘多笑樣真係好喇,好得意

C,
你仔仔大左真係冇甘MAN,但個樣好淡定,,,

侯爵府

p,cally:
佢個樣係好淡定呀,唔知第時大左有無錢剩俾我
越大,佢個樣就越似晴晴細個果陣,只係個鼻高過家姐啫!!

唔知仲乜,今日無啦啦頭痛,唔知係咪唔夠瞓!!

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-5-2 14:24 發表
sa, 圖,

咁我同我朋友講..叫佢努力d先~

岐,

hebe咁搞笑o既..不過佢好似怕羞左, 佢之前都唔係咁樣架~ 同埋佢大個左好多呀!!

佢係好扮野囉...次次見到人都係咁...但隔一陣就無野架勒..明付其實既手扮野!

公爵府

畀面勳章

原文章由 cokikaki 於 08-5-2 16:29 發表
p,cally:
佢個樣係好淡定呀,唔知第時大左有無錢剩俾我
越大,佢個樣就越似晴晴細個果陣,只係個鼻高過家姐啫!!

唔知仲乜,今日無啦啦頭痛,唔知係咪唔夠瞓!! ...

你一定係唔夠訓架啦..你要爭取時間訓下呀!!

公爵府

畀面勳章

原文章由 gogoblue 於 08-5-2 16:46 發表

佢係好扮野囉...次次見到人都係咁...但隔一陣就無野架勒..明付其實既手扮野!

hebe個樣真係好好笑..佢個樣都大個左...而家唔似bb啦~~ 我尋日仲問佢記唔記得茵茵呀? 佢點頭架喎..唔知係咪真係記得呢~

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-5-2 17:07 發表

hebe個樣真係好好笑..佢個樣都大個左...而家唔似bb啦~~ 我尋日仲問佢記唔記得茵茵呀? 佢點頭架喎..唔知係咪真係記得呢~

咁就唔知啦..但我個fd就記得你地...

係啦..大個咗好多...唔似bb 勒...講野超老積添呀....

收工啦...next mon 見啦...bye!

公爵府

畀面勳章

原文章由 gogoblue 於 08-5-2 17:19 發表

咁就唔知啦..但我個fd就記得你地...

係啦..大個咗好多...唔似bb 勒...講野超老積添呀....

收工啦...next mon 見啦...bye!

唔緊要啦..見多幾次就記得架啦~~
bye~

侯爵府

圖,

焯瀅個琴,我女都有ar,日日都彈同唱,好嘈

coki,

細佬個樣真係冇咁老積ar~~但e家我未睇到
似邊個

首頁

尾頁

跳至