自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

pinky0608 發表於 23-12-15 21:18
我遲咗撳OK制 跟住佢就彈咗出去
都唔知最後有冇比我

我剛剛都係呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

今朝早100 分,夜晚兩次400分
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

ganggang 發表於 23-12-16 20:56
點解我日日去都話派晒,我只攞過2次70分

一樣,次次話我已領分數,但我只領了一次

珍珠宮

好媽媽勳章

wong2323 發表於 23-12-16 21:56
今朝早100 分,夜晚兩次400分

請問你通常幾點玩

珍珠宮

好媽媽勳章

blueski 發表於 23-12-15 21:40
我覺得隻雞不停轉係擲唔中,隻雞要咁啱唔轉企定左,又對正擲先有機會中 ...

好有研究

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ganggang 發表於 23-12-17 08:02
請問你通常幾點玩

我呢幾日在東京(香港時間+1),昨天11點幾玩擲普通雞,一次已經擲到100 分,昨晚9:15開始擲400 分霸王雞,9:45擲第二次400 分霸王雞
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

ganggang 發表於 23-12-17 08:02
請問你通常幾點玩

現在有100 分雞,快去擲
我現在在湯沢,氣溫-1 度落雪中,可能太凍,手指無咁靈活,擲了三次至有100 分
唵嘛呢叭咪吽      

子爵府

wong2323 發表於 23-12-17 09:40
我呢幾日在東京(香港時間+1),昨天11點幾玩擲普通雞,一次已經擲到100 分,昨晚9:15開始擲400 分霸王雞,9 ...
完全擲唔到霸王雞
有冇乜技巧?

超級版主

siufans 發表於 23-12-17 10:15
完全擲唔到霸王雞
有冇乜技巧?

要等佢停定至擲得中,但佢轉得咁快,停定時間非常短,要擲中真係要撞彩
唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

好媽媽勳章

wong2323 發表於 23-12-17 10:10
現在有100 分雞,快去擲
我現在在湯沢,氣溫-1 度落雪中,可能太凍,手指無咁靈活,擲了三次至 ...

唔該晒,都係趕唔切,今晚再捕住

子爵府

回覆樓主:

有一個鐘時間玩,霸王雞同萬寧雞

男爵府

回覆樓主:

你哋有得玩嗎?
我click入去,空白一片。

伯爵府

sunshine-lover 發表於 23-12-17 20:21
你哋有得玩嗎?
我click入去,空白一片。

有呀 分已攞

男爵府

Rattie 發表於 23-12-17 20:24
有呀 分已攞

多謝通知。
但我登出,再登入都係空白一片。

伯爵府

cacapa 發表於 23-12-17 20:17
有一個鐘時間玩,霸王雞同萬寧雞

今晚會有第二輪玩嗎?幾點呀?

伯爵府

sunshine-lover 發表於 23-12-17 20:25
多謝通知。
但我登出,再登入都係空白一片。

8.15 開始㗎

超級版主

回覆樓主:

已捉霸王雞
attach0/tmp/php6KknIH
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

Rattie 發表於 23-12-17 20:26
8.15 開始㗎

但我到而家都係空白一片。
唔該你!我自己再去攪攪。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今晚60分鐘擲雞,我估只擲一次,如30分鐘就應該分兩次。

水晶宮

wong2323 發表於 23-12-17 20:27
已捉霸王雞

我今日又係捉到呢隻

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊