影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-7-6 14:48
傳聞今日seoul fm, 佑錫會唱5 首歌 還有piano, 仲可能著呢套衫登台呀

正常自己地方係要多d福利,唔係比人鬧c

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

傳聞今日seoul fm, 佑錫會唱5 首歌 還有piano, 仲可能著呢套衫登台呀

係就正
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我係覺得唔夠time

係啦, 手忙腳亂
有無去影新嗰個四葉草? 聽聞好似仲有得影

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

I'l be there

attach1_sign/tmp/phpiN7vd0
attach2/tmp/phpNx0odq

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

miu~miu 發表於 24-7-6 15:10
係啦, 手忙腳亂
有無去影新嗰個四葉草? 聽聞好似仲有得影
...

無呀,驚又係慢手慢腳,你有無呀?

寶石宮

mcyw888 發表於 24-7-6 14:59
正常自己地方係要多d福利,唔係比人鬧c

最衰唔識韓文,否則去seoul 場仲好,聽說佑錫家人和eclipse members 都去左

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-7-6 17:15
最衰唔識韓文,否則去seoul 場仲好,聽說佑錫家人和eclipse members 都去左

嘩咁正,唔知見唔見佢家姐呢

珍珠宮

htts 發表於 24-7-6 17:14
無呀,驚又係慢手慢腳,你有無呀?

有經驗應該會好d, 無去呀,以為完左

珍珠宮

htts 發表於 24-7-6 17:15

嘩, eclipse members 唔知會唔會上台一齊唱返首歌助興呢

伯爵府

好媽媽勳章

miu~miu 發表於 24-7-6 18:49
嘩, eclipse members 唔知會唔會上台一齊唱返首歌助興呢

結果係冇Eclipse上台,都冇唱Run run, 但佑錫在主場表演係自在和輕鬆好多,主場多福利係好正常的,希望香港係尾趁可以令佑錫難忘又完滿結束亞洲粉絲見面會

寶石宮

好喜歡呢個hair style,堅型,但可否唔著皮褸,望到都流汗,改著背心啦
attach1/tmp/phpQxq1yG
attach2/tmp/phpJtTlmf
attach3/tmp/phpOGdZ9N

寶石宮

iwff 發表於 24-7-6 23:35
結果係冇Eclipse上台,都冇唱Run run, 但佑錫在主場表演係自在和輕鬆好多,主場多福利係好正常的,希望香 ...

summer letter 暫hk 尾場,但之後有jp 場(聽說係新系列), 希望8~9 月佢可休息下充下電,太累太辛苦瘦左好多喇,之後接身作品(最緊要穩陣加好作品), 明年有劇睇就好lu

寶石宮

miu~miu 發表於 24-7-6 18:49

佢爸媽家姐都來睇,佢好緊張呀

伯爵府

好媽媽勳章

htts 發表於 24-7-7 08:43
好喜歡呢個hair style,堅型,但可否唔著皮褸,望到都流汗,改著背心啦

佑錫每場見面會都有咁多靚相,他可駕馭不同髮型,真係抵擋不住

伯爵府

好媽媽勳章

htts 發表於 24-7-7 08:45
summer letter 暫hk 尾場,但之後有jp 場(聽說係新系列), 希望8~9 月佢可休息下充下電,太累太辛苦瘦左 ...

可能佑錫第一次開巡迴見面會,感覺他每場都有點緊張,但一直進步和穩定的。我都好期望他下一部作品,這對他很重要,反而我不著緊他是否和小率是真CP, 但粉絲每天都講到似層層,我覺得有點煩 他現在最重要是扎穩演員花路

寶石宮

聽說schedule 排到明年9 月,仲有18 個廣告等佢,假設一個廣告5~7億won , 佑錫可以似善宰起樓lu

Ryanma    發表於 24-7-10 16:24

寶石宮

iwff 發表於 24-7-7 08:47
佑錫每場見面會都有咁多靚相,他可駕馭不同髮型,真係抵擋不住

佢越睇越好看

寶石宮

iwff 發表於 24-7-7 08:54
可能佑錫第一次開巡迴見面會,感覺他每場都有點緊張,但一直進步和穩定的。我都好期望他下一部作品,這對 ...

cp 呢樣,我自己有dd 想法(本身係cp 粉,都想佢地真一齊)

cp 粉嘅posts 我有睇,例如昨晚林錦vlog 講嘅雀仔和pizza, 因我有訂dm , 亦gollow 佢IG, 確實覺得佑錫有時d dm 怪怪,唔知做乜(例如突然話著韓服好熱)。 咁配返d 時間線,確實令人會諗一d 野。另外,花絮見佢成日都摸惠允背找暖寶寶,好多非一般嘅skinship,加埋varo 白理事亦repost 一d cp 野,咁真係令人想入非非。

假如他們唔係拍拖,我坦白就覺得佑錫嘅操作over sell cp , for 賣藍光? for build up cp fans? 但咁就too over, 加埋佢花絮嘅動作(如非情侶), 真可以話有dd 搏懵feel 架. 所以佢地唔係現實拍拖, 佑錫就真係要stop 再sell, 因好多cp fans 一反轉,就變haters 架喇。 佢昨晚seoul fm 就真係收斂左,無做7 手勢,亦無再癡迷迷望大mon 睇惠允,咁我覺得件事"舒服" 左

珍珠宮

iwff 發表於 24-7-6 23:35
結果係冇Eclipse上台,都冇唱Run run, 但佑錫在主場表演係自在和輕鬆好多,主場多福利係好正常的,希望香 ...

今日? 好期待呀
attach0/tmp/phpRnpgOC
attach1/tmp/php8tvyrn

珍珠宮

htts 發表於 24-7-7 08:46
佢爸媽家姐都來睇,佢好緊張呀

傻豬黎架

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊